Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Opálení šité na míru

Plesová sezóna je za dveřmi a vy jste ve víru shánění večerních šatů? Nezapomeňte ani na kvalitní samoopalovací krém. Přece jen, od opalování na sluníčku uběhla nějaká doba a vy na plese asi nechcete vypadat jako ředitelka vápenky. My pro vás máme snadné a rychlé řešení.

Promotion | 3. 12. 2018

Plesová sezóna začíná v období, kdy naše pokožka pozbyla poslední známky dovolené u moře. Jet v prosinci kvůli opálení za sluníčkem je sice krásná představa, ale ne všechny si to můžeme dovolit. V tu chvíli přichází řešení, které pokožce vrátí zdravou barvu i v zimě. Samoopalovacích krémů je na trhu velké množství. A pokud chcete předejít nehezky vypadajícím tmavým flekům po celém těle, je potřeba vybírat a následně mazat s rozmyslem.

samoopalovak

S produkty MineTan se můžete sami rozhodnout, jaké opálení chcete. V podstatě může být šité na míru přímo vaší pokožce. Chcete mít opálení jako od Středozemního moře nebo raději exotiku Brazílie? Máte velice suchou pokožku? MineTan nabízí řešení pro každého, kdo od svého samoopalovacího produktu očekává skvělé výsledky bez kompromisů. 

samoopalovák

A teď to nejdůležitější! Jak správně aplikovat samoopalovací krém? Podívejte se na návodné video a přečtěte si, jak na to krok za krokem.

Při dodržení správného postupu lze docílit opálené pokožky již za 1 hodinu. 

1. Aplikujte na suchou, čistou a peelingem očištěnou pokožku. Peeling doporučujeme provádět 8-16 hodin před aplikací. Minimálně 24 hodin před aplikací pokožku neholte.

2. Na nanesení produktu používejte výhradně určenou aplikační rukavici. Dbejte opatrnosti při aplikaci na kolena, lokty, kotníky kvůli nežádoucímu tmavému odstínu. Po aplikaci si umyjte ruce.

3. Produkt z kůže osprchujte vlažnou vodou bez mýdla, šampónu a žíňky po 1-3+ hodinách dle Vámi zvolené hloubky opálení. Sprchování by nemělo trvat déle než 45 sekund.

Určete si sami, jak tmavé opálení chcete mít. Smyjte po hodině pro přirozený opálený vzhled nebo nechte působit déle (2-3+ hodiny) pro hlubší a tmavší výsledek. Produkt osprchujte vlažnou vodou po dobu 45 sekund. Nepoužívejte mýdlo ani peeling. Po sprše se Vaše samoopálení vyvine a ztmavne ještě v následujících 24 hodinách. Běžnou sprchu si dejte po následujících 8-16 hodinách.

Doporučená dávka produktu na aplikaci na celé tělo je přibližně 40 ml, pro dvojitou dávku 60 ml. Při vhodné péči vydrží výsledek 5-10 dní.