Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Rodina a děti

Oplaťte úsměv a podpořte SOS dětské vesničky

Na světě není nic hezčího než dětský úsměv. Vykouzlete ho na tváři znevýhodněných dětí. Stačí si koupit žvýkačky. Značka Orbit totiž 1 % z ceny každého výrobku prodaného od 10. září do 21. října 2018 věnuje SOS dětským vesničkám.

Promotion | 17. 09. 2018

Orbit letošní kampaní Oplať úsměv navazuje na dva předchozí úspěšné ročníky, kdy ve spojení s SOS dětskými vesničkami šíří povědomí o správné péči o chrup a zaměřuje se i na osobní rozvoj a sebevědomí dětí. Právě v této oblasti kampaň letos doprovází velká novinka: Talentované děti z SOS dětských vesniček totiž dostaly možnost nazpívat písničku společně s českou ambasadorkou kampaně – modelkou, moderátorkou a zpěvačkou Ivou Kubelkovou, a slovenskou ambasadorkou, zpěvačkou Máriou Čírovou. Jejich verze písničky „Úsmev“ od slovenské kapely Modus zaručeně zvedne náladu i Vám. Společně s hudebním klipem, který vznikl přímo v nahrávacím studiu, ji najdete na Youtube, webu Orbit Klub, Facebooku i na Instagramu značky Orbit.

V letošním roce nashromážděné finanční prostředky přispějí na mzdy sociálních pedagogů a poputují i na kompletní rekonstrukci koupelen v brněnské pobočce SOS dětských vesniček, aby byly zlepšeny podmínky nejen pro dentální hygienu. Nad rámec vybrané částky pak značka Orbit v rámci kampaně připravila pro děti již před letními prázdninami workshopy, na kterých si pod dohledem týmu dentálních hygienistek vyzkoušely zásady správného čištění zubů a odnesly si potřebné pomůcky v podobě dentálních balíčků.

Zapojte se spolu se značkou Orbit do projektu „Oplať úsměv“ a přispějte dětem v SOS dětských vesničkách ke zdravému úsměvu i sebevědomí. Pomoct můžete koupí žvýkaček z portfolia značky Orbit v období od 10. 9. do 21. 10. 2018.

Oplaťte úsměv, každý úsměv se přeci počítá – i ten Váš!

Více na www.oplatusmev.cz.