Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Originální šperky s vlastním příběhem

Info ikona
Apart

Vybrat dárek pro někoho blízkého není vůbec snadné. Zpravidla chceme přijít s něčím neobvyklým, co nemá jen tak každý. A právě v tomto ohledu jsou nejlepší osobní dárky. Nejenže jsou důkazem, že jste si při výběru dali opravdu záležet, ale navíc prozradí, jak moc dobře obdarovaného znáte.

Promotion | 16. 12. 2020

Ženy odjakživa milují šperky. Rády je mění podle svého outfitu, ročního období nebo třeba nálady. Není tedy divu, že jsou jejich šperkovnice často plné doplňků s nejrůznějšími vzory. Kolekce Beads a Charms od značky APART však přináší mnohem jednodušší způsob! Už nemusíte mít desítky šperků, ale stačí pouze jeden, který může každý den vypadat úplně jinak. Unikátní korálky a přívěsky lze totiž libovolně kombinovat a vytvářet tak naprosto výjimečné šperky s vlastním příběhem. A věřte, že to je ten pravý dárek, který chce pod stromečkem najít každá žena.

Dárek přesně na míru

Kolekce Beads a Charms umožňuje navrhnout šperky dle svých představ. Nejsou zde žádná omezení ani limity. Je jen na vás, jakými vzory zkrášlíte náramky, náhrdelníky i náušnice. Široká nabídka zahrnuje nespočet motivů, které dokonale vystihnou osobnost, preference, styl a záliby každého z nás.

Zlaté a stříbrné vzory s nádhernými zirkony nebo třpytivými diamanty oslní především příznivce klasiky a elegance. Na snílky, kteří věří v symboliku a talismany, čekají oblíbené motivy čtyřlístku, pírka, lapače snů nebo nekonečna. Vášnivým cestovatelům uděláte radost originálními přívěsky, které jim budou připomínat zážitky z cest. Zvířecími motivy potěšíte všechny milovníky domácích mazlíčků a šperkem se srdíčkem vyjádříte, jak moc vám na dané osobě záleží.

Info ikona
Apart

Náramek beads - sada - květy, medvídek, srdce

Šperk, který nikdy nezevšední

Je jen málo doplňků, které můžete nosit celý rok. Ale to neplatí u šperků APART, které vás nepřestanou nikdy bavit.

Kolekce Beads a Charms je plná překrásných vánočních motivů, se kterými vykouzlíte tu pravou sváteční atmosféru. A nemusíte se bát, že by náramek či náhrdelník se Santa Klausem nebo roztomilým sobem přišel v létě vniveč. Jednoduše na něj připnete přívěsky a korálky, které budou právě v módě. Na jaře se můžete vyparádit rozkvetlými květinami a podzimní sychravé dny zase rozzáříte třpytivými lístky. Zde se fantazii meze nekladou.

Tak už víte, komu letos darujete tento neobyčejný šperk plný krásných emocí a nezapomenutelných okamžiků?

Šperky Apart