Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Oslavte měsíc lásky s květnovou Marianne

V květnu oslavujeme lásku nejen partnerskou, ale i tu mateřskou. Proto v květnové Marianne vzdáváme hold matkám a všem silným ženám, které nás inspirují, baví a motivují k cestě za vlastními sny.

Anonymous | 18. 04. 2019

Nové číslo Marianne opět přináší spoustu inspirace, zajímavých tipů a rozhovorů. Do svého života vás vpustí tenistka Andrea Sestini Hlaváčková nebo herečka Berenika Kohoutová. Jaké je to, když matka a dcera společně podnikají? Může to být podnikatelská trefa do černého. Jak se projektům matek a dcer daří, si přečtete v článku Kristiny Komůrkové. A protože zajímavých žen není nikdy dost, zaujme vás jistě i článek o Zitě Pallavicini, v jejíž rodokmenu se sbíhá hned několik významných šlechtických rodů.

V květnu je nejvyšší čas připravit se na plavkovou sezonu. Naše šéfredaktorka Monika vám v hubnoucím manuálu prozradí, jak zhubnout a nepřibrat. Také vám řekneme několik pádných důvodů, proč se v době smartphonů opět vrátit ke knihám (těm opravdickým papírovým, ne k žádným elektronickým čtečkám).

Nechybí ani oblíbená rubrika Radkina Honzáka. Zamýšlí se v ní nad tím, proč je víra v trvalou zamilovanost horší než uctívání Satana na sabatu.

V květnové módě se stejně jako my zamilujete do puntíkovaného průsvitu, rozevláté sukně a romanticky splývavých šatů. Také zde zastáváme heslo, že styl dělají především kvalitní doplňky. Těmi se můžete inspirovat a vytvořit tak stylový look.

A jelikož se blíží Den matek, připravili jsme si pro vás soutěž! V ní můžete pro sebe a svou maminku vyhrát úžasný hýčkací den s přespáním v pětihvězdičkovém hotelu v Praze! Jak se do soutěže můžete zapojit najdete v článku.

Přejeme vám příjemný rozkvetlý květen plný krásných chvil se svou maminkou. Protože ta je jen jedna :)

Soutěž pro maminky a dcery

matky dceryMARIANNE vyhlašuje společně s hlavním partnerem projektu, značkou NIVEA, soutěž pro maminky a dcery. Chcete své mamince něco vzkázat? Říct jí, jak je pro vás výjimečná, poděkovat jí za vše, co pro vás udělala? Napište jí dopis a pošlete nám ho. Autorka toho nejkrásnějšího vzkazu vyhraje pro sebe a svou maminku den plný hýčkání, zkrášlování a zábavy. Podmínky soutěže najdete v článku.

Andrea Sestini Hlaváčková: S tenisem se ještě neloučím

sestini„Otěhotněla jsem v době, kdy jsem byla osmá na světě, takže by byla škoda říct – končím, smažte mě z tenisového žebříčku.“ Momentálně si tenistka Andrea Sestini Hlaváčková užívá těhotenství a těší se na dcerku. My jsme jí ještě před porodem stačili vyzpovídat. V rozhovoru se např. dozvíte, proč jsou podle Andrey tenistky „tvrdé holky“ a za jakých okolností může fungovat vztah na dálku.

Berenika Kohoutová: Holka na druhý vdávání

berenika„S Kryštofem je to červená knihovna. Viděl mě v kavárně, kam chodíme se společnými kamarády, a hned mi napsal, že se mnou chce strávit zbytek života. A mě napadlo, co je to za magora a kolika holkám asi něco podobného píše?“ Herečka Berenika Kohoutová momentálně zažívá jedno z nejšťastnějších období v životě. V divadle Studio DVA zkouší Hanku ze Starců na chmelu, vyjde jí deska Holka roku a taky je až po uši zamilovaná.

Velký hubnoucí manuál

manual

Chcete zhubnout do plavek a už nepřibrat? Naše šéfredaktorka vám řekne, jak na to! První rada zní „Přestaňte ze svého těla dělat popelnici a necpěte se prázdnými kaloriemi, ze kterých váš organismus nemá žádný prospěch“.

CANNES: Hvězdný třpyt pro všechny

Chcete vědět, jak to chodí během filmového festivalu? Jaký drink miluje Woody Allen a jak vypadá Nicole Kidman naživo? Udělejte si výlet do Cannes. V článku najdete tipy, jak si festival užít jako celebrity (nebo se s nimi alespoň vyfotit).

cannes

Související články

Móda

<span>Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?</span>

Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?

Zdraví

<span>Trenérka radí: 3 nejúčinnější cviky na zakulacení zadečku. Dělejte je každý den a výsledky se dostaví</span>

Trenérka radí: 3 nejúčinnější cviky na zakulacení zadečku. Dělejte je každý den a výsledky se dostaví

Dobrý nápad

<span>Cukernatění medu vypovídá o jeho kvalitě –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ nízké, nebo naopak vysoké?</span>

Cukernatění medu vypovídá o jeho kvalitě –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ nízké, nebo naopak vysoké?

Krása

<span>Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte</span>

Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte