Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Oslavte nový rok ve velkém stylu!

Info ikona
SIlvestr

Sepsali jsme pro vás seznam všeho, co vám zpříjemní konec roku a začátek toho nového.

Promotion | 16. 12. 2020

Nový rok, nová kabelka

Kolekce kabelek Baťa vyniká kvalitním zpracováním, ale také výraznými popruhy a madly. Díky nim lze nosit v  ruce i přes rameno jak větší tašky, kam se vejde celý denní shon, tak chic psaníčka na speciální příležitosti.

www.bata.cz 

Cena: 1199 Kč

Info ikona
Baťa

Silvestrovský outfit

Letos se asi velké silvestrovské party konat nebudou, to ale neznamená, že se na vítání nového roku nemůžete pořádně vyfiknout. Vánoční kolekce britské módní značky F&F nabízí bohatou škálu dokonalých modelů pro slavnostní dny, stačí si jen vybrat. Milovnice podmanivé elegance ocení třpytivé šaty s  decentním výstřihem. Odvážné dračice naopak sáhnou po upnutých modelech, aby vynikly ladné ženské křivky, či vyzývavé červené, která rozhodně neujde ničí pozornosti. 

Využijte příležitosti nadcházející sváteční sezony a sáhněte po oslňujícím outfitu, ve kterém budete nepřehlédnutelná – ve společnosti, na setkání s přáteli i u rodinné tabule. 

 Více inspirace naleznete na   https://www.facebook.com/ffceskarepublika 

Info ikona
F&F

Šaty s nabíranými rukávy, 249 Kč; Třpytivý top s dlouhým rukávem, 499 Kč; Šaty s volánovým lemem, 649 Kč

Celý outfit doplňte stylovou crossbody kabelkou Coccinele.

Cena 6480 Kč

www.zalando.cz 

Info ikona
Zalando

Odzbrojující parfém

Co takhle jako novoroční vůni zvolit tu od Jimmy Choo? Tento parfém je synonymem stylu s  dotykem provokace, to vše v  setu s  tělovým mlékem zakoupíte v Sephora.

www.sephora.cz 

Info ikona
Sephora

Na přípitek

Bez kvalitního pití by to na silvestra nešlo. Jaký je váš favorit?

Captain Morgan 

Vsaďte na jistotu! Legendární Captain Morgan potěší jak zabalený ve vánočním papíru, tak přímo v drinku z  originálního korbelu. 

(MOC: od 299 Kč / 700 ml) 

www.captainmorgan.com 

Info ikona
Captain Morgan 

Maker’s Mark 

V každé ručně máčené lahvi do pečetícího vosku se skrývá výjimečně jemná chuť bourbonu, jehož tradici a rukodělnou výrobu ctí rodinná firma od roku 1943. 

Cena: 869 Kč/700 ml 

www.alkohol.cz/maker-s-mark/

Info ikona
Maker’s Mark 

Bartida Čert 

Bartida Original čert originální rumovovišňový likér je tradiční nápoj českých hospod již z dob Rakouska-Uherska. Je vyroben ze 100% višňové šťávy a tuzemského rumu. 

Cena: 314 Kč/1000 ml

www.bartidashop.cz 

Info ikona
Bartida Čert 

Roku gin 

Japonský řemeslný Roku gin je v  Česku novinkou, která vás ohromí příměsí šesti autentických japonských botanicals, jako jsou například květy sakury, pepř Sansho nebo čajové listy. 

Cena 699 Kč/700 ml 

www.alkohol.cz/suntory/ 

Info ikona
Roku gin 

Amundsen Deep Blue 

Aktivujte 6. smysl s Amundsen Deep Blue! Unikátně jemná, 6x destilovaná vodka, filtrovaná přes aktivní uhlí – namíchej si drink a vánoční i silvestrovská party bude 6x zábavnější! 

Cena: 249,90 Kč/0,5 l

www.amundsen.cz 

Info ikona
Amundsen Deep Blue 

Posviťte si

Žádná oslava se neobejde bez kvalitního osvětlení. Designeři v EGLO vychází vstříc rozdílným zákaznickým preferencím a v jeho nabídce proto najdete nápaditá svítidla nejrůznějších stylů. Velkému zájmu se těší jak například minimalistické či moderní svítidla, tak i osvětlení ve vintage nebo provence stylu. Sklo, kov, textil, dřevo – i po stránce použitého materiálu EGLO nabízí nepřebernou nabídku. Ta kromě interiérových svítidel zahrnuje i svítidla venkovní, kterými můžete osvětlit zahradu, balkon, terasu, ale také přístupové cesty ke garáži či domu. 

Seznamte se s EGLO blíže na www.eglo.cz 

Info ikona
Eglo