Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Osud Sexu ve městě 3 zpečetěn. Všechny nebo nic!

Poslední dobou se v médiích objevují spekulace ohledně třetího celovečerního filmu o legendární čtveřici Newyorčanek. Fanoušci jásají předčasně. I kdyby k tomu došlo, nic už nebude jako dřív!

Veronika Hong | 12. 10. 2017

Ať už se Sex ve městě vrátí nebo ne, jedno je jasné, představitelka Samanthy, herečka Kim Cattrall, dala jasně najevo, že nemá jakýkoliv zájem pokračovat v natáčení. Veřejně se vyjádřila, že již dále nechce ztvárňovat postavu, která musí zažívat tolik pokořujících věcí, od ztloustnutí po menopauzu. 

samatha

Popravdě, nemyslíme si, že by na tom byly ostatní postavy lépe. Není asi víc ponižující situace než ta, kterou zažila Carrie, když jí Pan Božský nechal před oltářem, nebo když Miranda zjistila, že jí Steve podvádí, nebo když si Charlotte pustila do kalhot. A i přes to žádná z hereček roli v dalším společném filmu neodmítla. 

no

Pokud by se filmové kamery rozjely, bude to už bez Samanthy. Cattral však není ani proti tomu obsadit do role svůdnice jinou herečku. 

Je to skvělá role a já ji hrála už příliš dlouho. Déle, než bych měla, ale milovala jsem to. Měla by se toho zhostit jiná herečka. Možná je čas na afro-americkou nebo hispánskou Samanthu Jones,” dodala k celé situaci Cattral. 

satc

Je tedy dost možné, že by ikonickou roli ztvárnila například Vanessa Williams nebo Sophia Vergara. Přeci jen žijeme v době, kdy by obsazení takové čtveřice vypadalo úplně jinak, než když se o něm rozhodovalo před dvaceti lety. 

a

Spekulace o pokračování Sexu ve městě rozsekla minulý týden Sarah Jessica Parker. “Nebudeme ho dělat,” řekla a přidal se k ní také herecký kolega Willie Garson (postava Stanforda Blatche), když dodal: “Ne! Všechny, nebo žádná.” 

A možná je to i dobře. Sex ve městě 2 vyvolal velkou vlnu kritiky a dokonce vzniklo i několik anti kampaní s hashtagem #NoSATC3. 

Holt, v nejlepším se má přestat. 

satc

 

Související články

Zábava

<span>Kvíz: Jaro je tady a s ním i jarní květiny. Poznáte je všechny podle obrázku?</span>

Kvíz: Jaro je tady a s ním i jarní květiny. Poznáte je všechny podle obrázku?

Zábava

<span>Kvíz: Ponuré, ale plné lásky. Jak dobře znáte filmy Tima Burtona?</span>

Kvíz: Ponuré, ale plné lásky. Jak dobře znáte filmy Tima Burtona?

Zábava

<span>Kvíz: Slavné písně z českých filmů. Poznáte, v jakých snímcích zazněly?</span>

Kvíz: Slavné písně z českých filmů. Poznáte, v jakých snímcích zazněly?

Zábava

<span>Čtyři dohody: Chcete mít větší radost ze života? Následujte tuto starověkou moudrost </span>

Čtyři dohody: Chcete mít větší radost ze života? Následujte tuto starověkou moudrost