Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Otestovali jste s námi vlasové produkty Beology! Jak to dopadlo?

Nedávno jsme pro vás připravili soutěž o testování nové vlasové kosmetiky Beology. Stačilo jen napsat a vyhrát testovací sadu. My se s vámi nyní podělíme o dojmy výherců.

Promotion | 27. 03. 2018

Dvacet z vás mělo možnost vyhrát dva plnohodnotné produkty vlasové kosmetiky Beology, která čerpá inspiraci z přírody a sílu z hlubin moře.

Výsledky testování jsou opravdu fantastické! 

dsfsfsa
foto: Marianne

Čím jsou výrobky tak výjimečné? Dají se mezi sebou navzájem kombinovat a tím zajišťují maximální komfort každému zákazníkovi na míru. Prémiová řada značky Schwarzkopf sází na výtažky z hlubin moře, které poskytují vlasům hloubkovou výživu a ochranu pokožky (více v článku zde).

Již během testování nám čtenářky psaly na Facebook nadšené zprávy. Všechny testující zaujaly vlasové produkty Beology na první pohled. Většina žen v našem testu mělo vlasy suché a poškozené. Více než polovina z nich byla zvyklá si je mýt obden (zbytek dvakrát týdně). 

Po použití šampónu Beology byly podle testujících jejich vlasy lehké, nadýchané a uhlazené. Velmi spokojené byly i se sérem Beology. Naše testující také velmi ocenily poměr cena/výkon a většina by byla ochotná za produkty Beology zaplatit i více. 

Co na něj říkali testující?

"Přípravky jsou úžasné. I po krátkém odzkoušení vidím pozitivní změnu a nedostatky jsem žádné nezjistila."

"První zkušenost s produktem hodnotím pozitivně. Vlasy jsou po umytí hebké, pružné a přitom nadýchané. Sérum je skvělé, protože po něm nejsou vlasy slepené a zatěžkané."

A teď trochu v číslech:

100 % testujících bylo spokojeno s péčí Beology.

92 % testujících pocítila pozitivní rozdíl oproti jejich běžnému šampónu.

75 % testujících cítilo změnu už po prvním použití.

100 % testujících produkty voněly. Naprostá spokojenost s konzistencí a lehkým vymýváním z vlasů. 

100 % testujících by doporučilo produkty svým přátelům.

Impozantní, že? Tak neváhejte a pořiďte si vlasovou péči Beology i vy!