Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Otestujte s námi novou kosmetiku Louka od značky Manufaktura

Info ikona
Manufaktura Louka

Staňte se jednou ze třiceti žen, které jako první otestují novinku ideální pro život ve městě!

Česká značka Manufaktura představila zcela novou unikátní kosmetickou řadu Louka. Tato výjimečná kolekce ideální pro život ve městě reaguje na aktuální trend v oblasti kosmetiky – anti-pollution. Cílem této řady je nejen účinně chránit pokožku na našem těle a pečovat o ni, ale také si prostřednictvím poctivé kosmetiky dopřát každodenní únik do světa přírody. Kolekce Louka přináší komplexní péči ve třech krocích - šetrně vyčistí - dodá rovnováhu a podpoří ochrannou bariéru.

Kouzla českých a slovenských bylin

Všechny produkty z nové řady využívají unikátní přírodní anti-pollution komplex z lučních bylin (sedmikráska, ostropestřec, řepík a pampeliška), jablek, broskví, ječmene a pšenice, díky kterému napomáhají detoxikaci, rovnováze a efektivní ochraně před škodlivými vnějšími vlivy. A co víc? Přispívají také k omlazení pleti.

Info ikona
Manufaktura

Znáte Ectoin?

Ectoin je velmi účinná přírodní ingredience, která efektivně brání pleť před poškozením oxidačním stresem vzniklým smogem, cigaretovým kouřem, UV zářením, výkyvy teplot, dehydratací, modrým světlem z PC a mobilů apod. Ectoin výrazně napomáhá k ochraně, regeneraci a hydrataci pokožky, čímž zpomaluje její stárnutí. Přispívá k nižší tvorbě vrásek a jejich zjemnění, k zesvětlení, sjednocení barvy a rozjasnění pleti, je zároveň prevencí před tvorbou pigmentových skvrn a poškození pleti vlivem prostředí.

Balanc mezi životem ve městě a čistotou přírody

Jedině vhodnou péčí předejdete předčasným projevům stárnutí, tvorbě vrásek, tmavých skvrn a pih, ucpaným pórům, ztrátě pružnosti, dehydrataci, podráždění, tvorbě lupů nebo padání vlasů. Řada Louka plná bylin, květin, ovoce, čistoty a něžné péče se stane vaším každodenním únikem do přírody a prostředníkem pro nádhernou a chráněnou pokožku i vlasy.

Staňte se součástí testovacího týmu

Přivoňte a nalaďte se na krásu všude kolem vás - ať už jste kdekoliv. Stačí vyplnit registrační formulář a my vybereme třicet z vás, které obdrží balíček s produkty z řady Louka v hodnotě 863 Kč. Balíček obsahuje přípravky pro krásnou pleť ve 3 krocích: Anti-pollution & Detox hydratační micelární vodu Louka, Anti-pollution & Anti-aging intenzivní pleťové sérum Louka a Anti-pollution ochrannou hydratační pleťovou mlhu Louka.

Novou řadu Louka s námi testují: 

 

Veronika

 

Nesměráková

Jiří

 

Malý

Jitka

 

Bartyzalová

Lucie

 

Jeřábková

Jana

 

Čmielová

Sabina

 

Nováková

Petra

 

Gebauerová

Jana

 

Trnková

Dominika

 

Hloušková

Jaroslava

 

Fundová Vlková

Fabienne

 

Kosova

Mirka

 

Šveinarová

Anna

 

Christova

Renata

 

Bočková

Pavla

 

Růžičková

Leona

 

Kaulfussova

Marie

 

Tomášová

Dana

 

Lábusová

Dita

 

Maděrová

Kristýna

 

Baťašová

Jana

 

Simon

Stáňa

 

Športeňová

Markéta

 

Knotková

Katerina

 

Dejmková

Kristýna

 

Křečková

Zuzana

 

Valentová

Mgr. Ladislava

 

Mazurová

Hana

 

Hadrbolcová

Andrea

 

Šmídová

Dominika

 

Letochová