Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Otestujte s námi zázračný olej NUXE Huile Prodigieuse!

Evergreenový multifunkční olej slaví své 25. výročí a má nové, ještě lepší a účinnější složení - na tělo, vlasy i pleť. A právě vy ho můžete vyzkoušet - zúčastněte se našeho testování a získejte jeden ze 30 kusů oleje v reálném balení 100 ml, v hodnotě 750 Kč!

Promotion | 10. 10. 2017

Co všechno umí?
Jeden jediný produkt, jedna lahvička a přitom tak všestranné využití - na pleť, na tělo i na vlasy. Patří mezi nejoblíbenější pečující oleje a je tajnou zbraní krásných Francouzek. Má přírodní složení - 98,1 % přísad je přírodního původu, obsahuje 7 vzácných olejů - ze sladké madle, brutnáku, kamélie, makadamiového a lískového oříšku, arganu a tsubaki, plus vitamín E.

Oleje

Jak působí?

Pleť:
Díky antioxidačnímu efektu ochrání před více než 90% volných radikálů. Působí také jako efekt "štítu" - chrání pleť také před prachem. Obsahuje olej z tsubaki, takže účinně omlazuje pleť.
Použití: Nanášejte jednou denně jemným roztíráním od středu obličeje ven. Můžete ho používat samotný, nebo smíchejte v dlani s několika kapkami své obvyklé každodenní péče.

Lahvička


Tělo:
Nejen, že pokožku vyživuje a zjemňuje, také skvěle působí na strije a na všechny druhy strií - způsobené např. těhotenstvím nebo změnami váhy.
Použití: Jemně masírujte krouživými pohyby na kýžená místa (dekolt, nohy...)

Bryle

Vlasy:
Lze používat jako masku jednou až dvakrát týdně po dobu 10 minut před ošetřením šamponem, i jako péči na celou délku vlasů, a to alespoň dvakrát týdně.


Použití:
Jako dokončovací péče: Olej nanášejte tak často, jak bude potřeba (alespoň 2krát týdně) na suché vlasy. Stříkněte pár kapek produktu do dlaně a masírujte do vlasů po celé jejich délce.
Jako regenerační maska: Pro intenzivní vyživující efekt nanášejte jednou až dvakrát týdně po dobu 10 minut před použitím šamponu.

Pokud chcete vyzkoušet vzoreček zázračného oleje, zajděte si pro něho do každé parterské lékárny, kterou najdete na www.nuxe-lekarny.cz

 

Názory

Možnost registrace byla ukončena 23.10. 2017. Nejpozději do pátku vylosujeme 30 přihlášených, kterým zašleme olej NUXE. Vylosované budeme informovat emailem a budou zvěřejněni i v tomto článku.