Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Otevřete si na den vlastní restauraci

Mezinárodní akce Restaurant Day konečně dorazila i k nám. Díky skvělému nápadu z Helsinek si nadšenci po celém světě můžou otevřít vlastní restauraci na jeden den. Tuto sobotu ve Vršovicích poprvé můžete ochutnat, jak Restaurant Day chutná u nás.

Redakce Marianne | 16. 05. 2013

Je jedno, jestli jste profík, nadšenec, nebo prostě chcete zpropagovat svoji akci. Všichni mají možnost zaregistrovat si na www.restaurantday.org místo, kde se bude váš stánek nacházet, a nezáleží, jestli to bude u vás na zahradě, v parku, nebo v restauraci u kamaráda. Vaše jednodenní restaurace se registrací dostane do mobilní aplikace, kterou si mohou všichni do svých mobilních telefonů stáhnout, a tak snadno najdou vaše prodejní místo! Vše je zdarma a prodejní ceny vašich výrobků si určujete vy sami.

Pokud se chcete připojit tuto sobotu 18. května a nabízet své pochutiny ve Vršovicích na místě, kterému se říká Tržíček, připojte se ke skupině Restaurant Day Prague na Facebooku. Akce tam začíná v 11 hodin a v ten samý den odpoledne se zde a v přilehlém okolí koná vršovický festival Korso Krymská a to až do pozdních nočních hodin.

Během 24 hodin se otevře na tisíce dočasných restaurací, stánků, domovů od New Yorku po Tokio. Kdokoli, kdo si troufá, může si neformálně zkusit zažít něco nového: mít na chvíli své vysněné bistro nebo restauraci.

Už teď je jasné, že se můžete těšit na dobroty z Markétiny cukrárny, jako jsou makronky, cake pops, domácí koláče a dortíky. To vše v Boho Vintage Concept Store ve Francouzské 76 v Praze 10. K dortíku či koláči dostanete kávu zdarma. A aby toho nebylo málo, LeBikes přivezou svá nádherná vintage kola. Bude možnost si je vyzkoušet, objednat nebo ihned odvézt domů.

Markétina cukrárna http://www.marketinacukrarna.cz/
LeBikes http://www.lebikes.cz/
Boho http://boho.cz/


Související články

Móda

<span>Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?</span>

Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?

Zdraví

<span>Trenérka radí: 3 nejúčinnější cviky na zakulacení zadečku. Dělejte je každý den a výsledky se dostaví</span>

Trenérka radí: 3 nejúčinnější cviky na zakulacení zadečku. Dělejte je každý den a výsledky se dostaví

Dobrý nápad

<span>Cukernatění medu vypovídá o jeho kvalitě –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ nízké, nebo naopak vysoké?</span>

Cukernatění medu vypovídá o jeho kvalitě –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ nízké, nebo naopak vysoké?

Krása

<span>Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte</span>

Účesy vhodné pro ženy po 30, 40 a 50: Najděte si ten svůj, ve kterém zazáříte