Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Ozdobte se na Vánoce s novou kolekcí stylových šperků Apart

Také se už nemůžete dočkat Vánoc? Světýlka, vůně cukroví a stromečku, elegantní outfit ke štědrovečerní večeři a pohodlné vánoční pyžamo nebo svetr během dalších svátečních dnů strávených s rodinou a přáteli. A samozřejmě dárky. Kdo by si nepřál pod stromečkem najít nějaký krásný šperk?

Promotion | 26. 11. 2019

Vánoční atmosféra z nové kampaně klenotnické značky Apart přímo čiší. Najdeme v ní jak třpyt a eleganci svátečních dnů, tak i chvíle s rodinou plné smíchu a lásky. Pokud se letos ve vánočním období vydáte na adventní trhy do evropských metropolí, určitě neminete roztomilý vánoční kolotoč, zrovna takový, jaký má Apart ve své kampani.

Náhrdelníky, náušnice, prsteny i náramky krásně doplní váš sváteční styling. U Apartu najdete krásné nadčasové kousky. Například jemné zlaté šperky s diamanty a drahými kameny, jako je topaz, citrín či tanzanit z kolekce Colours a také safír, který je vyhledávaný pro svou vzácnost.

Nesmíme samozřejmě zapomínat ani na stříbrné šperky. Například filigránový motiv stromu života, zářící šperky s bílými a barevnými zirkony z řady Magic Crystals nebo motivy lístků v moderní podobě z nové kolekce Secret Garden.

Šperky Apart jsou zkrátka stylové a elegantní, nadčasové i trendy, jemné i výrazné. Záleží, jaký styl vystihuje právě vás. U Apartu rozhodně najdete ty správné kousky jak na vánoční večírek s přáteli a kolegy, tak i na chvíle strávené s partnerem a dětmi či na stylovou silvestrovskou party.

My jsme se zamilovali hned do několika různých náhrdelníků, náušnic i prstenů od Apartu. Všechny, které najdete níže v galerii, zakoupíte na apart.eu nebo v obchodech Apart po celé České republice.

A kterým šperkem se na Vánoce ozdobíte vy?