Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Pánské trendy pro jaro 2017

Má vaše polovička v šatníku nejnovější kousky do nevyzpytatelného počasí? Nevíte? My vám povíme o těch nejzákladnějších, které by pánům v šatníku rozhodně neměly chybět! Vezměte svého partnera na nákupy anebo mu udělejte radost a chybějící kousky mu dokupte!

Promotion | 19. 04. 2017

Bundy

Na jaro by každý měl mít v zásobě alespoň jednu bundu. Nejvhodnějším řešením jsou pak pánské jarní bundy, které díky svému materiálu jsou lehké, ale i v chladném počasí zahřejí. Vybírejte především z veselých barev – pro pány ideální barvy mohou být modrá, červená, či zelená. Musíte při výběru koukat především na to, že muži neradi nosí výraznější barvy.

Elegánem za každou cenu

Pro fanoušky elegantního stylu bychom doporučili pánská saka, která se na jaro také velmi hodí. Navíc váš muž v nich bude neodolatelný. Zaměřte se na krátké, úzké střihy na dva knoflíky a úzké klopy.

Saka lze využít jak do oblasti bussines, tak i pro neformální módu. Co se týká barev, důležitými odstíny jsou šedá a modrá. Nebraňte se ale ani výraznějším odstínům, pokud vašemu partnerovi nevadí.

Košile a trika

A co se lépe hodí pod lehkou bundu či sako nežli pánské košile? Na jaro se převážně hodí úzké košile s jemným vzorováním. Nenosí-li váš partner košile, pořiďte mu tričko s módními vzory. Volte z kombinací pruhů a proužků s pestrými barvami. Moderní je stále i námořnický styl.

Tip: Polo trička bodují na celé čáře!

Kalhoty

Letošním hitem jsou opět samozřejmě džíny, které zejména mužská strana ocení. Mohou být volnější či skinny, záleží opět jen na vás. Z barev bychom volili spíše světlejší odstíny. Největší bombou jsou však roztrhané džíny. Takže se toho nebojte!

Tip: Výhodou džínů je, že se hodí ke každému oblečení, proto je sladění celého outfitu velmi jednoduché.