Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Pár nocí na zámku

Z některých zámků se stávají luxusní hotely, kde můžete zapomenout na shon všedních dní. Tohle jsou tipy na místa, kde panuje úžasná aristokratická atmosféra.

Snimek obrazovky 2015 09 01 v 23.13.331. Chateau Mcely
Patří mezi nejluxusnější butik hotely v České republice. Ubytovat se můžete v zámeckých pokojích či apartmánech, součástí hotelu je také restaurace Piano Nobile, která je podle Maurerova výběru restaurací roku 2014, léčivé lázně a netradiční relaxační zámecký park s koupacím jezírkem.
 
V rámci ubytování nabízejí různé cenově výhodné balíčky - gurmánský, dámský, relaxanční, romantický - a všem jsou na míru připravené služby. A navíc se mluví o tom, že zdejší magické okolí svatojiřského lesa nahrává zázrakům, potvrdilo to už několik párů, které na zámku počaly dítě...

Pokud nechcete na zámku rovnou nocovat, vyrazit sem můžete i jen tak na procházku parkem nebo na čeho dobrého do restaurace - nově tu mají zastřešené patio, takže na venkovní terase můžete sedět celoročně a při jídle se kochat výhledem do dáli. Výlet sem stojí za to!

www.chateaumcely.com

 

2. Zámek Napajedla
Zámek Napajedla je rodinným hotelem, a majitelé pro své hosty chtějí hlavně klid. Takže tady můžete lenošit, číst si v posteli, a když budete chtít, nemusíte ani na okamžik opustit pokoj. Dopřát si tak můžete nejen snídani, ale i klidně i večeři do postele

Snimek obrazovky 2015 09 01 v 23.17.58

V zámku Napajedla si nejenom odpočinete, ochutnáte skvělé domácí delikatesy, ale zároveň můžete trávit čas aktivně. Můžete vyrazit na prohlídku zámku, hrát tenis přímo v zámeckém parku, poznávat okolní přírodu - ať už jde o nordic walking, projížďku na kole po místní cyklostezce či výlet lodí Baťovým kanálem. Můžete tu absolvovat také sezení osobního rozvoje – life koučink, diagnostiku vašeho zdravotního stavu - odborník vám poradí, co zlepšit ve vašem stravování.

I do Napajedel si můžete koupit výhodné balíčky, ve kterých vám personál zámku nabídne vše pro potěchu těla i duše.

www.zameknapajedla.cz

3. Chateau Herálec

Chateau Herálec poskytuje návštěvníkům vymoženostmi dneška a v atmosféře, jaká zde panovala před stovkami let. Široká kamenná schodiště, síně s klenbami, vitráže, to všechno tu najdete. Ale fakt, že jste v 21. století, dokládá například luxusní bazén, bublinková lázeň jacuzzi, odpočinková zóna v silencariu nebo golfový simulátor. V zámeckém hotelu Chateau Herálec jsou v první L’Occitane lázně v České republice. Pokud chcete zažít hluboce relaxační masáž, tady je to pravé místo!

www.chateauheralec.com/

Snimek obrazovky 2015 09 04 v 22.41.09

Související články

Zábava

<span>Kvíz: Jaro je tady a s ním i jarní květiny. Poznáte je všechny podle obrázku?</span>

Kvíz: Jaro je tady a s ním i jarní květiny. Poznáte je všechny podle obrázku?

Zábava

<span>Kvíz: Ponuré, ale plné lásky. Jak dobře znáte filmy Tima Burtona?</span>

Kvíz: Ponuré, ale plné lásky. Jak dobře znáte filmy Tima Burtona?

Zábava

<span>Kvíz: Slavné písně z českých filmů. Poznáte, v jakých snímcích zazněly?</span>

Kvíz: Slavné písně z českých filmů. Poznáte, v jakých snímcích zazněly?

Zábava

<span>Čtyři dohody: Chcete mít větší radost ze života? Následujte tuto starověkou moudrost </span>

Čtyři dohody: Chcete mít větší radost ze života? Následujte tuto starověkou moudrost