Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Pierre Hardy navrhl novou kolekci dekorativní kosmetiky pro Nars

Co mají společného světoznámý návrhář obuvi a americká značka dekorativní kosmetiky Nars? Nová líčidla v úžasných jarních odstínech! Vyzkoušet můžete svěží tvářenky nebo neortodoxní laky na nehty, kterým jsme naprosto propadli!

Redakce Marianne | 23. 04. 2013

François Nars v devadesátých letech vyrazil do boje proti omezenému výběru dekorativních líčidel. V listopadu 1994 tak představil kolekci dvanácti rtěnek v exkluzivním balení navrženém Fabienem Baronem. A čím se produkty Nars vyznačují? Především svojí plnou barvou s vysokým obsahem pigmentu. Výsledkem je až neskutečná věrnost barvám, které si nyní můžete vyzkoušet i ve zbrusu nových tvářenkách a lacích na nehty.

Jak na boty, tak na laky

Pierre Hardy je vskutku renesanční umělec! Na umělecké škole studoval nejen design, ale také architekturu, a dokonce i tanec. Možná právě díky této zkušenosti se protančil až k báječné pozici návrháře bot pro značku Christian Dior.

U toho však tento cílevědomý designér neskončil. V roce 1990 byl jmenován kreativním ředitelem dámské a později také pánské kolekce obuvi módního domu Hermès. Od roku 2001 pracuje také jako kreativní ředitel divize šperků u této světoznámé značky, proslavené svými doplňky z kůže.

pierre

Na sklonku minulého tisíciletí však nakonec představil i první kolekci dámských bot pod svým jménem. Řada pánské obuvi následovala v roce 2002 a kolekce kabelek v roce 2006. Jeho úžasné výtvory nosí například seriálová Carrie Sarah Jessica Parker, oscarová Nicole Kidman a nestárnoucí divy, jako jsou Madonna, Demi Moore či Charlotte Gainsbourg.

NARS_Pierre_Hardy_Summer_2013_Rotonde_-_small

Patříte i vy mezi jeho obdivovatelky? Tak vězte, že jeho dílo můžete mít nyní opravdu na dosah, a to v síti parfumerií Sephora! Pierre Hardy totiž přichází s paletou svěžích a neokoukaných barev, které propůjčil právě líčidlům značky Nars. Inspiruje se při tom vlastní kolekcí bot pro léto 2013. Jeho řada tak zahrnuje pět párů barevných laků na nehty a dvě tvářenky v typicky sytých barvách. Hardy je tak dalším umělcem, se kterým Nars spojil síly (loňskou kolekci navrhl avantgardní designér Thakoon Panichgul).

NARS_Pierre_Hardy_cuff_blush_image_-_email_version

Dua laků na nehty jsou uloženy v malých krabičkách, které ne náhodou připomínají krabice na boty. A dokonce v nich naleznete i ochranný sáček přesně ve stylu Hardyho obalů na boty. Tvářenky s třpytivými zlatými grafickými motivy jsou inspirovány známým krychlovým vzorem, pro tohoto návrháře opět velmi charakteristickým.

NARS_Pierre_Hardy_group_shot_-_small

Cena laků (dvojbalení): 790 Kč

Cena tvářenky: 1190 Kč

Exkluzivně zakoupíte v síti parfumerií Sephora.

Pierre Hardy navrhl novou kolekci dekorativní kosmetiky pro Nars