Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Plánujete svatbu?

Nevěsty, ženichové, svědkyně, svědci, maminky, tatínkové, svatebčané nebo milovníci svateb se mohou nechat inspirovat v hotelu Clarion v Praze. Ve dnech 11. a 12. ledna se zde bude konat jeden z prvních letošních svatebních festivalů.

Redakce Marianne | 9. 01. 2013

Na svatbu musíte vybrat hodně věcí – šaty, boty a další doplňky, dekorace, květiny, místo pro obřad i hostinu, dort, koláčky, fotografa… A jaké líčení a účes jsou nejlepší? Inspirace není nikdy dost. Na třech tisících metrech čtverečních se představí více než 140 vystavovatelů a většina z nich nabízí zajímavé slevy (salony se svatebními šaty například až 1000Kč vouchery). Vy se můžete těšit na módní přehlídky, a až budete přesvědčovat partnera, aby vyrazil s vámi, zkuste ho nalákat na modely historických i moderních svatebních vozů.

SVATEBNI_DNY2013_2

Jaké jsou letošní trendy? Jak vybrat svatební šaty?

1) Nebojte se barev

V Čechách si zatím moc nevěst na barevné šaty netroufá, ale současné trendy mluví jasně. Letí barvy. V nejnovějších kolekcích najdete červené i modré šaty. Samozřejmě bílá se neztratila.

2) Černá a bílá

Pokud si nedokážete představit, že byste se vdávala v pestrobarevných šatech, zkuste alespoň kombinaci černé a bílé. Ta letěla loni a zůstává módní i letos.

pipa

3) Jako Pippa Middleton

Vzpomínáte na šaty Pippy Middleton, které si oblékla na královskou svatbu své sestry? Návrháři její družičkovské šaty povýšili na svatební. Pokud si obléknete podobné, rozhodně budete in.

 

Kdy a kam?

Clarion Congress Hotel Prague je propojený s nákupní Galerií Fénix u zastávky Vysočanská v Praze 9. Vstupné na oba dva dny stojí 100 Kč. V pátek bude otevřeno od 15.00 do 20.00, v sobotu od 10.00 do 18.00. Další informace najdete ZDE.