Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Plus-size modelka září v kampani slavného prodejce svatebních šatů

Tahle kampaň obletěla svět! Jeden z nejslavnějších amerických prodejců svatebních šatů Davidʼs Bridal expanduje na britský trh a pro tuto příležitost nafotil sérii svatebních snímků s modelkou, která se pyšní velikostí 14 – tedy stejnou, jakou má většina zákaznic. A nevěsta je to jedním slovem nádherná!

Ivona Šouralová | 17. 12. 2015
Není to poprvé, co se tato pensylvánská značka rozhodla pro modelku větších rozměrů – v americké kampani pro podzim a zimu 2015 pro změnu zářila modelka Candice Huffine, která byla mimo jiné hvězdou loňského kalendáře Pirelli. V Londýně nafocená série má však ještě větší kouzlo. Jednak fotografie působí opravdu jako reálná svatba, kde nechybí družičky, maminka nevěsty nebo ostatní svatebčané, jednak jim sekundují ikonické dominanty britské metropole jako třeba Big Ben, Westminsterský palác nebo červená telefonní budka.
 
Hlavní hvězdou je ale samotná nevěsta, australská modelka Mercy Watson, která nejen, že ve svatebních šatech vypadá božsky, ale nadto ještě působí ohromně sympaticky. „Jsme hrdí na to, že nevěstám pomáháme najít vysněné šaty bez ohledu na to, jaké mají tvary, představy nebo rozpočet. A jsem nadšený, že jsme měli možnost pracovat s tak krásnou modelkou, jako je Mercy,“ prozradil časopisu People Trevor Lunn, jeden z šéfů Davidʼs Bridal. Ale teď už dost slov, pojďte se pokochat fotkami v naší galerii
 
 
 
christmas button 48b80
Plus-size modelka září v kampani slavného prodejce svatebních šatů