Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

Pojďme si říct nahlas: jsme krásné!

Říká se, že Češky patří mezi nejkrásnější ženy světa. Jen škoda, že si to většina z nás neumí přiznat. Pojďme to společně změnit s novým projektem značky Dove #jsmekrasne. Zapojte se i vy!

Redakce Marianne | 22. 02. 2016

Většina z nás si bohužel svou krásu neuvědomuje, proto značka Dove představuje nový lokální projekt #jsmekrasne. Jeho cílem je dodat ženám sebedůvěru, která jim stále tolik chybí.

Podle průzkumu značky Dove by se totiž pouze 1 % českých žen popsalo jako krásné. Nejčastěji se ženy hodnotí skromně či neutrálně: jako průměrné (22 %), dobře vypadající (17 %) nebo přírodní (16 %). Paradoxně se ale až 70 % dotazovaných ztotožňuje s tvrzením, že většina žen neví, jak krásné ve skutečnosti jsou. Jako bychom si uvědomovaly, že se ženy okolo nás podceňují, ale samy přitom dělaly totéž!

Značka Dove se proto rozhodla inspirovat české ženy ke změně sebehodnocení a přišla s projektem#jsmekrasne. Všechny tak díky Dove mohou udělat první krok k větší sebedůvěře – stačí, kdy anonymně zakliknou „jsem krásná“ na stránkách www.jsmekrasne.cz, a tak zvýší počet krásných žen. Tím budou motivaci šířit dál mezi své maminky, sestry, dcery či kamarádky. Projekt vyvrcholí v září 2016, kdy Dove vyhlásí, kolik českých žen si je vědomo své krásy.

Napište a inspirujte ostatní!

dove pruhledne 

Ve spolupráci s časopisem Marianne připravila značka Dove speciální výzvu. Cítíte se být krásná a nebojíte se s ostatními podělit o svůj příběh? Potom hledáme právě Vás! Napište nám co je na Vás krásné a proč jste se rozhodla zapojit do tohoto unikátního projektu – tak můžete i vyhrát balíček od Dove, kosmetiky, jejímž posláním je, aby si ženy uvědomovaly potenciál své krásy.

Během roku pro vás chystáme tři soutěžní témata. Tím prvním je Den matek. Pošlete nám fotografii sebe a své krásné maminky a napište nám, co krásného jste zdědila po své mamince a proč jste se rozhodla zapojit do tohoto unikátního projektu. Z těch z vás, co nám napíší a zašlou fotografie, vybereme ke každému tématu tři ženy, které vyfotíme a jejichž příběh zveřejníme v časopise Marianne, aby mohly inspirovat ostatní. Třeba to bude právě Váš příběh! 

dove 1

 

{loadposition article_visform3}