Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Pořiďte si stylové zimní kozačky! Poradíme vám, kde je sehnat

Zimní počasí je v plném proudu a vypadá to, že jen tak nezmizí. Proto je nejvyšší čas se do chladných dnů pořádně vybavit. Stylové kozačky jsou spolehlivým základem každého zimního outiftu.

Eliška Vrbová | 26. 01. 2019

S texturou

Nejen kozačky, ale i další typy bot či kabelky s texturou imitující krokodýlí či hadí kůži jsou nyní velmi populární. Buď můžete vsadit na černou či hnědou klasiku nebo se trochu odvázat ve fialovo-vínovém modelu od prémiové rakouské značky Högl. Outfit ale krásně oživí i černé lakované kozačky s kožešinou od italské rodiinné firmy Donna Laura.

1. Černé s texturou, Donna Laura (prodává Salamander), 11 990 Kč; 2. Hnědé s texturou, Pertini (prodává Salamander), 9 990 Kč; 3. Černé s texturou, Högl, 5 899 Kč; 4. Vínové s texturou, Högl, 5 899 Kč

Nad kolena

Kozačky nejvyšší z nejvyšších se před pár lety opět vrátily do módy. Jestli máte kratší nohy a přála byste si je prodloužit, pak je pro vás tento typ kozaček naprosto ideální. Levnější modely nabízí například Deichmann, dlouhodobější investici pak uděláte nákupem bot u Högl.

1. Högl, 6 999 Kč; 2. Lasocki (prodává CCC), 2 299 Kč; 3. Deichmann, 1 199 Kč; 4. Deichmann, 1 199 Kč

Na jehlovém podpatku

Na formálnější příležitosti se rozhodně hodí kozačky na vysokém jehlovém podpatku. Tento model pravděpodobně nejvíce využijete v černé barvě. Buď můžete vybrat klasické kožené například od Tommy Hilfiger nebo Högl, nebo v Deichmannu najdete i "ponožkový" model, s nímž si zaručíte dokonale úzké nohy.

1. Deichmann, 1 399 Kč; 2. Tommy Hilfiger (prodává Salamander), 7 990 Kč; 3. Högl, 5 199 Kč