Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Posilněte imunitu s tipy redakce Marianne

V této těžké době musíme posilovat imunitu více než kdy dříve. Vyzpovídali jsme kolegy z redakce, aby nám poradili své tajné tipy a triky. Kdo nedá dopustit na slivovici a kdo na česnek?

Markéta Vörös | 23. 03. 2020

Markéta Žižková, kosmetická redaktorka

Každé ráno vlažnou sklenicí vody zapiju dvě tabletky Imunnity od Organic India, což je přírodní bylinný přípravek ze vzácné himálajské rostliny Kutki a posvátné bazalky Tulsi. No a protože je třeba se chránit ještě více, následuje antioxidanční koktejl plný vitamínů od Welle.Co. Smíchám pytlíček Super Boosteru na podporu imunity s příchutí citronu a zázvoru s lžičkou The Super Elixir a zakápnu koktejl trochou citrónu. Booster obsahuje směs rostlinných výtažků v čele s vitamínem C ze švestky kakadu a třešně acerola. Nejen, že zlepšuje obranyschopnost organismu, ale zároveň neutralizuje volné radikály, potlačuje záněty, zbavuje tělo únavy a pomáhá mu vyrovnat se s následky stresu. A Super Elixir je světovým bestsellerem, pro jeho komplexní složení. Tak na zdraví, milé čtenářky a čtenáři!

sjsljflkjsl
Tabletky Immunity, Organic India, 279 Kč, Ecce Vita; The Super Booster Immune System Support, Welle.Co, balení obsahuje 14 dávek, 2600 Kč; The Super Elixir, Welle.Co, 300g, 2900 Kč, obojí prodává Ingredients

Monika Mudranincová, šéfredaktorka

Dělám si čaj se medem a zázvorem, občas to proložím malým panákem slivovice, protože naše ardirectorka Andrejka tvrdí, že to je lék! Chodím na procházky do parku (samozřejmě s rouškou a v náležitých odstupech od ostatních). Snažím se dlouho spát a koukat se na zprávy maximálně 3krát za den. No dobře, tak 5krát, no... 

dkskfjsf

Jan Fabián, grafik

Alkohol. A včera jsem měl mandarinku, ale pak hned slivovici.

Pozn. redakce: Honza je náš vtipálek, takže tu mandarinku mu samozřejmě vůbec nevěříme! 

sjdlkjfsj

Andrea Nedavašková, art directorka

Ráno začínám studenou sprchou a postupně přidávám nekonečně dlouhé vteřiny navrch. Před snídaní si dám vodu s citronem a medem. A pak si vychutnám kávu z porcelánu po babičce. Poslouchám hudbu, čtu knížky a snažím se omezovat sledování zpráv. Zaručený lék nejen proti virům je samozřejme slivovice, dobré víno a seriál Dva a půl chlapa. A krupicová kaše! 

lskdskůkd
Herci ze seriálu Dva a pů chlapa

Petra Šroubek Pohlová, zástupkyně šéfredaktorky

Nemyslím, že ze mě kilo pomerančů, palička česneku a superfood z Himalají udělají energického člověka kypícícho zdravím. Takže spíš žiju, jak se dá. Myslím, že mi zdraví nejvíc zocelí každodenní radostný a plný život. Což se ne každý den úplně daří. A když na mě něco leze, nacpu se paralelenem a sednu si ke krbu s čajem. A taky pošlu muže do večerky pro pomeranče a česnek, ne že ne.

jdskfjslkfl

Karolína Peřinová, online content editorka

Já každé ráno začínám vlažnou vodou s citrónem a poté si dám na imunitu pár kapek Drags Imun (o ty se dělím i se svou fenkou Bertou! Pak se snažím hýbat, což je momentálně těžší než obvykle. Když už jsem se naučila pravidelně chodit na jógu a denně ujít určitý počet kroků, tak mě zavřou doma. Já to ale nevzdávám a cvičím podle aplikace Deliciously Ella jógu. Tam jsou navíc i zdravé recepty, podle jiné kuchařky už v postatě nevařím.

jsdskjdlsjksfkls
Kapky Drags Imun, Energy, 30ml, 593 Kč, prodává Energy.cz

 

Pokud to není nezbytně nutné, nevycházejte v současné době ze svých domovů - a to ani pro nové číslo Marianne. Časopis Marianne si totiž můžete, bez nutnosti platit poštovné, objednat až domů. Více informací se dozvíte zde