Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Poskládejte si svůj stylový náramek z nové kolekce Apart Beads

Zapomeňte na těžké rozhodování mezi několika náramky, z nichž se vám žádný nelíbí úplně na sto procent. Nyní si můžete svůj nový šperk dotvořit podle sebe. Máme pro vás tip na novou kolekci Beads od značky Apart.

Promotion | 21. 10. 2019

Kolekce Beads je plná překrásných přívěsků, kterými si lze libovolně zdobit základní náramky. Spojením několika dekorativních přívěsků ze stříbra či zlata dosáhnete fantastického efektu a díky širokému výběru přívěsků můžete být neuvěřitelně kreativní. Tyto přívěsky s nejrůznějšími motivy jsou zdobeny diamanty, zirkony, krystaly nebo barevným sklem murano.

Z těchto různorodých elementů, které jsou propracovány do nejmenšího detailu, lze vytvořit efektní šperky. Ty budou mít velmi originální charakter a stanou se tak odrazem vaší osobnosti a pocitů. Šperky z kolekce Beads se samozřejmě přímo nabízí jako dárek k nezadržitelně se blížím Vánocům. Můžete obdarovat dceru, kamarádku i někoho z rodiny. A kdyby náhodou váš partner nevěděl, co vám pod stromeček darovat, poraďte mu, který náramek s přívěsky z kolekce Beads by se vám líbil.

Nechybí samozřejmě ani přívěsky ve tvaru srdce, kytičky nebo kočky, s nápisy Mom, Family či I love you a spoustu dalších. Šperky Beads od Apart se tedy skutečně hodí jako dárek ke každé významné příležitosti, kdy chcete potěšit někoho blízkého. 

Malou inspiraci, jak šperky kombinovat, najdete níže v galerii. Šperky zakoupíte v prodejnách Apart po celé České republice a také na e-shopu apart.eu.

A jak si svůj náramek poskládáte vy?