Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zdraví

Poznejte svou pleť a dopřejte jí péči na míru

Nevíte si často rady, která pleťová péče je pro vás ta pravá? Díky diagnostice pleti od Yves Rocher se to dozvíte během pár minut.

Promotion | 18. 10. 2019

Na trhu je nepřeberné množství krémů, sér, masek, olejů a další péče o pleť. Jedna je rozjasňující, další revitalizující, omlazující pak také hydratační apod. Jenže která je ta správná pro vás? Nyní už nemusíte zrtácet čas složitým výběrem a přemýšlením, jaké produkty vaše pleť potřebuje. V obchodech a na stránkách Yves Rocher se to díky diagnostice pleti dozvíte během pár minut.

Jak diagnostika probíhá v obchodě?

Pokud chcete zjistit jaký máte typ pleti nebo jaké produkty jsou pro ni ideální, navštivte jeden z obchodů Yves Rocher, kde provádí diagnostiku pleti. Služba je zcela zdarma, bez objednání a trvá jen pár minut. Přístroj měří texturu, pigmentaci, maz, póry, elasticitu a hydrataci pleti. Podle výsledků vám pak prodejní asistentky vyberou vhodné produkty např. z řady Elixir Jeunesse, Anti-Âge Global, Sebo Végétal nebo Hydra Végétal.

Podívejte se na video, jak snadné to je.

Diagnostika pleti online

Pokud chcete odhalit tajemství své pleti hned, jděte na www.diagnostikapleti.cz. Tam stačí zadat svůj věk a odpovědět na několik otázek týkající se vaší pleti. V dalším kroku už uvidíte výsledek a doporučení produktové řady, která je pro vás ideální.

Jednou z nich může být i řada Elixir Jeunesse. Jaké jsou její účinky?

- Regeneruje unavenou a mdlou pleť s prvními vráskami.

- Obsahuje koncentrovaný výtažek z aphloie, pěstovaný na Madagaskaru v režimu fair trade.

- Již po prvním použití vypadá pleť odpočatě, získává zpět svůj přirozený jas.

Yves Rocher

Dále vám diagnostika může doporučit produkty z řady Anti-Âge Global, Sebo Végétal, Hydra Végétal a další.