Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Právě vychází nové Marianne Bydlení!

Těšte se na spoustu novinek, tipů a inspirací na léto a další krásné proměny našich designérek.

Redakce Marianne | 5. 06. 2014

Léto je období pikniků, zahradních oslav a večírků. V červencovém čísle proto najdete spoustu rad a nápadů, jak si pomocí doplňků a nábytku zařídit příjemné letní prostředí například v zimní zahradě, na balkoně nebo terase.

Janka Murínová pro vás připravila skvělé nápady, jak dostat letní barvy do vašeho domova. 

Nechybějí ani oblíbené proměny. Zuzana Bernasovská vám ukáže, jak v dětském pokoji vytvořit zázemí pro budoucí školačku. Saša Dýcková si zase pohrála s místností v podkrovním bytě, kde si majitelka přála mít kuchyň, jídelnu a zároveň obývák. 

Designérka Markéta Zindulková pro změnu připravila návod, jak využít staré rámy obrazů. A že je těch možností skutečně spousta! Z rámu může vzniknout krásný zahradní stolek, tabule na vzkazy, venkovní koupelna nebo třeba podnos!

Chystáte se k vybudování nebo rekonstrukci koupelny? Představíme vám nové trendy mezi vanami, umyvadly, obklady a koupelnovým nábytkem.

Nevíte, co se svou zahradou? Ukážeme vám několik stylů a pomůžeme vytvořit zahradu, která bude přesně podle vašich představ. A redaktor Rosťa Zeman vám pak v rubrice Finance poradí, jak získat peníze na rekonstrukci.