Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Marianne bydlení

Prázdninové Marianne Bydlení je na stáncích!

Dnešním dnem můžete na vašem stánku najít letní dvoučíslo Marianne Bydlení, které přináší spoustu tvořivých nápadů pro volný čas, inspirativní proměny, zajímavou venkovní kuchyni i praktické rady, jak si jednu takovou svépomocí zařídit.

Zuzana Veselá | 22. 06. 2017

Nové číslo je doslova nabité prázdninovou náladou. Aby ne, vždyť přichází nejhezčí období v roce! Hned na začátek představíme nafukovací doplňky a nábytek, které se vám budou hodit na zahradu i k vodě. Samozřejmě nechybí ani výběr novinek do bytu u nichž dominují šťavnaté barvy a nápadité vzory.

Na návštěvu vás pozveme do mnichovského domu se zahradou německé blogerky Melanie, která nade vše miluje jemné pastelové barvy a skandinávský styl. Protože v letních měsících chceme co nejvíce času trávit venku, zavítáme společně také do inspirativní zahradní kuchyně manželů Karkošových nedaleko Prahy i do zajímavého domu k pronájmu na slunnou Sicílii. 

V rubrice Česká řemesla představíme čtveřici šikovných tvůrců a jejich krásné poctivé výrobky. Těšit se můžete na textilní designérku Annu Šebestovou, mladého truhláře Matěje Hořáka, dále keramičku Terezu Beránkovou a Kateřinu Soukupovou, která vyrábí nádherné deky a polštáře.

V oblíbených proměnách vám ukážeme jak se podařilo propojit obývák a kuchyň s jídelnou v panelovém domě na pražském Žižkově. V druhé zase předvedeme jak jednoduše pomocí dobře vybraného nábytku a doplňků zabydlet malý balkon v novostavbě.

Zmapovali jsme pro vás možnosti zabezpečení vašeho bydlení před nevítanou návštěvou a také poradíme, jak si pomocí chytrých domácích spotřebičů ušetřit práci i finance.

Krásné léto!