Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Přejte si k Vánocům mládí a krásu

Není tajemstvím, že každou ženu pod stromečkem potěší kosmetický dárek. Nemůžete se rozhodnout jestli si Ježíškovi napsat o kvalitní kosmetiku nebo voucher na proceduru v salónu? Pomůžeme vám se rozhodnout.

Promotion | 5. 11. 2019

Ze statistik vyplývá, že právě kosmetika patří k vůbec těm nejčastějším dárkům, které ženy rády nacházejí pod stromečkem. Téma péče o pleť a pokožku je čím dál víc populární. Ženy o sebe chtějí dbát, pečovat o svou krásu a oddálit známky stárnutí. A to je jedině dobře.

Kvalitní ošetření v salónu nemusí všem ženám vyhovovat

Přestože ošetření ve specializovaných kosmetických centrech má svůj význam i své kouzlo, nutno podotknout, že nebývá vhodné pro každou ženu. Každý salón pracuje s jinou kosmetikou, která nemusí být vždy přírodní, případně může obsahovat exotické složky, jež snadno mohou podráždit citlivou pleť. Častokrát především muži nedokáží přesně odhadnout potřeby dámské pokožky, a proto se rozhodnou ženě darovat voucher v dobré víře, že o ni bude profesionálně a s jemností postaráno. Snadno se ale může stát, že namísto zářivé a mladistvé pokožky odcházejí ženy ze salonu s podrážděnou pletí, v tom horším případě s alergickou reakcí, a především s pocitem zklamání. Přestože darovat poukaz na kosmetické ošetření je velmi milé gesto, je vhodné ho náležitě rozmýšlet a ponechat raději volbu konkrétního místa a také ošetření na majitelce pleti.

Kvalitní kosmetika dokáže vykouzlit úsměv na tváři

Mnohem jednodušší je to se samotnou kosmetikou, kterou víceméně zvládneme lépe odhadnout. Předmětem našeho zájmu by se mělo stát složení, které by mělo být přírodní a vyrobené z českých surovin, na které je pokožka našich žen zvyklá. Exotickým surovinám je vhodnější se vyhýbat. Mohou totiž způsobovat nepříjemné podráždění a napomáhat vzniku alergických projevů. U kosmetiky je také výhodou, že se dopředu můžeme dozvědět, co obsahuje. Kvalitní výrobce by měl vždy uvádět přesné složení a také by se na svých webových stránkách měl rozpovídat o tom, co každá složka představuje. Čím přesněji budeme znát povahu a účinky jednotlivých složek, tím si podstatně zkrátíme cestu k ideálnímu dárku.

Prémiová značka Onclé potěší pleť všech žen

Vsaďte na unikátní řadu dámské kosmetiky od české značky Onclé, která obsahuje až 98 % účinných ingrediencí z české přírody. Veškeré produkty jsou pečlivě vyvinuty tak, aby bojovaly proti nedokonalostem pokožky a poskytly luxusní péči všem ženám, které touží po zdravé, mladistvé a krásné pleti. Jednotlivé složky jsou vybírány tak, aby minimalizovaly riziko vzniku alergií. Díky tomu jsou všechny produkty vhodné i pro velmi citlivou pokožku.

TIP redakce: Od 11. 11. do 25. 11. 2019 platí sleva 25 % na e-shopu na celou objednávku. 

V celé revoluční dámské řadě od značky Onclé objevíte tři účinné produkty, které jsou výjimečné svými účinky - luxusní olejový peeling s drcenými jádry šípků, olejové sérum a prémiový tělový balzám s 3D kyselinou hyaluronovou, jež jsou vhodné pro použití na pleť i pokožku celého těla. Všechny produkty jsou bohatým zdrojem aktivních vzácných olejů, které pokožce poskytují výživu i hydrataci za pomoci vydatného množství vitamínů, antioxidantů i omega 3, 6 a 9 nenasycených mastných kyselin. Nedílnou součástí je také jedinečná biosložka - extrakt z rostlinných buněk AKOSKY®APIUM. Veškeré ingredience pak při pravidelné péči přináší úžasné výsledky, pomáhají s omlazováním pokožky a vyhlazování nedokonalostí. Bez nutnosti invazivních, bolestivých a nepříjemných zákroků.

pr

Co je AKOSKY®APIUM?

AKOSKY®APIUM je jedinečná biosložka získaná z listů celeru, u nichž byla na základě studií zjištěna schopnost se dělit a přeměnit na jiný buněčný typ. Aktivní látky z rostlinných kmenových buněk dokážou vyhledat poškozené místo na pokožce a zajistit tak její regeneraci až k úplnému obnovení. Díky tomu je ideálním řešením tehdy, když vás trápí celulitida, strie, vrásky a dokonce i jizvy.

- Stimuluje schopnost regenerace kůže

- Napomáhá ke zvýšené tvorbě kolagenu a elastinu

- Podporuje vlákna kůže a její strukturu

- Zlepšuje pružnost kůže a zajišťuje dostatečnou hydrataci

- Hodnotně vyživuje pokožku a vytváří její hebkost