Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

Přejte si pod stromeček stylové doplňky od Kazar

Vánoce jsou skoro za dveřmi a vy ještě nemáte vymyšlené, co byste pod stromečkem chtěla najít? Nebo nevíte, čím obdarovat kamarádku či partnera? Máme pro vás několik tipů na krásné peněženky, hodinky, kabelky a další doplňky od značky Kazar, které by nás na Vánoce rozhodně potěšily.

Promotion | 14. 12. 2018

Hodinky či parfém jsou sice typickým vánočním dárkem, ale přiznejme si, koho z nás by i tak nepotěšily? Pokud máte ráda elegantní styl, bude se vám hodit zlatý či stříbrný model hodinek WATCHMYHYGGE! V nabídce značky Kazar navíc seženete stylové hodinky i pro svého partnera. Například u modelu WATCHMYEGO! můžete vybírat ze tří různě barevných variant.

Kazar nabízí také spoustu druhů trendy kabelek. Černou s barevnými motivy FEME využijete na každodenní nošení do práce, vínová VIDIA se hodí na schůzky či do divadla. A nesmíme samozřejmě zapomenout na boty. V obchodech Kazar v Centru Chodov a na Novém Smíchově seženete dámské i pánské páry bot pro všechny příležitosti. Inspirovat se můžete i na e-shopu www.kazar.com.

V následující galerii najdete náš výběr vánočních dárků, které vašim blízkým určitě udělají radost.

Dárky od Kazar pro vás i vašeho partnera