Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Překvapivý fakt o filmu Deník princezny

Je to až k neuvěření, že film, který Anne Hathaway nastartoval hvězdnou kariéru, je už 17 let starý! Nyní se o něm objevil zajímavý fakt a fanoušci se nestačí divit.

Karolína Peřinová | 18. 07. 2018

Deník princezny je zfilmovaný sen snad každé dívky. Která z nás se alespoň malou část svého dětství netoužila stát se princeznou? Roztržitou Miu Thermopolis si zamilovali všichni diváci a Anne Hathaway se díky ní dostala do hledáčku filmových tvůrců. Víte, jak roli získala? Během konkurzu spadla ze židle. Tento trapas jí nečekaně zajistil obsazení ve filmu. Režisér si jí totiž zapamatoval a jelikož do role princezny potřeboval přesně takové „nemehlo“, vybral si Anne. 

A kdo tuto kuriozitku vypustil do světa? Byl to Netflix. Americký poskytovatel filmů a seriálů zařadil Deník princezny do nabídky a na svém twitterovém účtu to oznámil právě prostřednictvím zajímavého faktu ze zákulisí castingu. 

 

Producentkou Deníku princezny byla pěvecká legenda – Whitney Houston. Všichni se teď ptají, jak je možné, že takovou zásadní a zajímavou informaci nevěděli. Málokdo totiž čte závěrečné titulky, kde je její jméno samozřejmě uvedeno.

A co vy, věděli jste to? Nebo také ihned po poslední scéně film vypínáte?

 

ČTĚTE TAKÉ: Anne Hathaway má vzkaz pro všechny, co by ji chtěli na Instagramu kritizovat