Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Téma Marianne

Překvapte své milované skvělými dárky ke svatému Valentýnu!

Přinášíme vám tipy na valentýnské dárky, se kterými se vaši milí rozhodně nudit nebudou. Vezměte si třeba v práci volno a prožijte tento romantický den na sto procent!

Redakce Marianne | 6. 02. 2013

1. Začněte snídaní
Není nic krásnějšího než dostat na Valentýna snídani přímo do postele. Pomocí vykrajovátka ve tvaru srdce vyrobíte originální menu – sendvič se srdíčkovým vajíčkem! Další originální recepty, které můžete připravit nejen na svátek všech zamilovaných, najdete třeba na www.tradicnirecepty.cz.

Valentyn_Sendvic

 

2. Pokračujte dárkem pro ženy
Říká se, že pokud ženě koupíte květinu nebo šperk, nemůžete šlápnout vedle. Pořiďte své partnerce k Valentýnu klasiku v podobě půvabného šperku od Louis Vuitton: třeba náušnice ve tvaru srdíček nebo romantický přívěsek na klíče.

valentyn_klicenka  valentyn_nausnice

3. … a pro muže
Pokud váš partner rád posedí s oblíbenou knížkou nebo časopisem, určitě ho potěší dárek v podobě prvotřídních sypaných čajů, které najdete na www.darjeeling.cz. Nás zaujal kořeněný indický čaj masala s afrodiziakálními účinky. Sportovec bude jistě nadšený, když mu darujete originální lahev Sigg s valentýnským motivem, kterou může vzít s sebou třeba na kolo nebo do hor (koupíte v obchodech Potten & Pannen – Staněk nebo na webu www.vasekuchyne.cz). Pro dobrodruha vyberte zážitek například od firmy Allegria na www.firmanazazitky.cz.

valentyn_termoska

4. Nachystejte překvapení
Vzpomeňte si na film Prázdniny v Římě s Audrey Hepburn! Není to dokonalé město pro romantické procházky? Mrkněte na www.skyscanner.net, kde seženete levné letenky třeba od společnosti Easy Jet, a vezměte svou milou nebo svého milého na víkendový pobyt!

 

5. Dopřejte si masáž
Hýčkejte svého partnera a na svatého Valentýna se navzájem namasírujte. S tělovou řadou Aroma Ritual Hrozny s limetkou od značky Dermacol s obsahem přírodních olejů a bambuckého másla to půjde jedna radost. Nejenže navodíte romantickou atmosféru, ale ještě uděláte něco pro svou pokožku. www.dermacol.cz

valentyn_masaz


 
6. Zakončete přípitkem
Slavnostní večer završte delikátním růžovým šampaňským Veuve Clicquot ve speciální valentýnské dárkové edici Shakkei, která se inspiruje uměním japonských zahrad. Na první pohled zaujme designem s květinovými motivy a orientální symbolikou, která představuje štěstí a radost. A co víc si na Valentýna přát? Šampaňské v limitované edici bude v prodeji od února 2013 například ve vinotéce Gurmetum (Praha: OC Nový Smíchov, Centrum Chodov) nebo Kratochvílovci (Praha: Palladium, Brno: Olympia Brno).

valentyn_sampanske