Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Premium Outlet Prague Airport: Luxusní značky za prémiové ceny

Premium Outlet Prague Airport se dostává do podvědomí stále více lidí. A to je jedině dobře! Z tohoto nákupního centra budou u vytržení všichni milovníci módy, kteří se rádi chlubí značkovou módou a kteří chtějí všem okolo sebe ukázat, že se vyznají v módním světě. V čem je vlastně tento outlet tak výjimečné?

Promotion | 16. 10. 2019

Domov pro desítky luxusních značek

Prémiové outletové nákupní centrum se nachází jen 5 minut od Letiště Václaha Havla. Letiště tak máte doslova na dosah ruky a při zastávce v místní kavárně, kde si můžete pochutnat třeba na výborné kávě, je možné sledovat přistávající i vzlétající letadla.

Do nákupního centra se ale pohodlně dostanete i autem po vlastní ose, dopravit vás sem může speciální minibus nebo MHD. Premium Outlet Prague Airport je výjimečné především tím, že se stal domovem pro luxusní značky a obchody, které čekají jen na to, až je navštívíte.

pop

Nákupy za hubičku

Pokud patříte k lidem, kteří nakupování milují, rádi si děláte radost novými kousky do vaší šatní skříně, ale zároveň máte vždycky výčitky, že jste udělali průvan v peněžence, pak se vám návštěvou outletu splní sen. Tady se totiž nakupuje za hubičku!

Největším lákadlem není jen několik desítek luxusních značek, ale především velmi nízké outletové ceny, ze které zkrátka nikde jinde nenakoupíte. A kdo by odolal příležitosti pořídit si oblečení, obuv nebo doplňky od legendárních značek za nízkou cenu?!

Každý si přijde na to své

Za zmínku určitě stojí i samotný design tohoto nákupního centra. Ten totiž věrně připomíná podobu staré Prahy. Hned po vstupu na vás dýchne nezaměnitelná atmosféra. V nákupním centru si na své přijde úplně každý.

Zakoupit si zde můžete z výběru až 200 módních značek – například Gucci, Guess outlet, Karl Lagerfeld, Adidas, Desigual, Alpine Pro outlet, Prada a mnoho dalších.