Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Princ Harry a Meghan čekají druhého potomka

Info ikona
Harry a Meghan

Fanoušci královského páru si nemohli přát krásnější valentýnské překvapení. Princ Harry se svou manželkou Meghan na sv. Valentýna oznámili, že čekají druhé miminko.

Druhý únorový týden se u britské královské rodiny nese ve znamení dobrých zpráv. V úterý 9. února princezna Eugenie porodila syna a v neděli 14. února princ Harry s Meghan oznámili, že čekají druhého potomka. "Můžeme potvrdit, že Archie se stane velkým bráškou. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu mají obrovskou radost z toho, že čekají druhé dítě," sdělil mluvčí páru.

Harry a Meghan sdíleli radostnou novinu prostřednictvím černobílé fotografie, kterou pořídil rodinný přítel a fotograf Misan Harriman. Romantická fotografie byla vyfocena v době, kdy královský pár čekal první děťátko Archieho. "Meg, byl jsem na tvé svatbě, kde jsem byl svědkem toho, jak tento milostný příběh začíná. A nyní, má přítelkyně, je mi ctí zachytit jak tato láska roste. Gratuluji vévodovi a vévodkyni ze Sussexu k této radostné zprávě!" napsal Harriman k fotografii. Zatím můžeme jenom hádat, zda malý Archie bude mít sestřičku, nebo bratříčka. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Připomeňme, že Meghan Markle v listopadu 2020 oznámila, že v červenci roku 2020 přišla o miminko. „Ten den začal jako každý jiný. Udělala jsem snídani, nakrmila psy, vzala si vitaminy a našla chybějící ponožku. Ještě jsem se ohnula pro pastelku, která se zakutálela pod stůl, a šla vyzvednout syna z postýlky. Při přebalování jsem ucítila ostrou křeč v břiše a s Archiem v náručí jsem upadla na zem,” napsala Meghan v článku pro New York Times. 

Mohlo by se vám líbit