Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Připraveny na zimu? Zuzana Kubíčková představuje novou limitovanou kolekci

Do Vánoc sice ještě zbývají zbývají necelé dva měsíce, ale to neznamená, že byste si nemohly udělat radost už teď. Třeba nějakým elegantním kouskem značky Pop by Zuzana Kubíčková, která kromě stálé černobílé kolekce nabídne taky doplňky – peněženky a límečky – a od konce listopadu i limitovanou zimní kolekci v samostatném butiku The Designer Gallery v obchodním Centru Chodov.

Dominika Bártová | 9. 11. 2018

Zimní novinky budou hezky barevné, převládat bude červená, což je na zimu příjemná změna. Hřejivou červenou doplní také khaki zelená. V kolekci bude teplý vlněný kabát klasického střihu, zimní verze trenčkotu pro ty, kdo preferují vypasovanou siluetu, slavnostní šaty v kombinaci červené s ostře fialovou, kalhoty a roláčky. Mysleli jsme také na vánoční dárky a nabídneme peněženky ve feng-shui červené, aby se v nich držely peníze, klasickou černou peněženku, mohérové šály a zákaznicemi tolik žádaný loungewear – noční košilky a župánky,“ prozrazuje návrhářka, která ráda ve své tvorbě oživuje staré textilní techniky a zdobení jako například žabičkování, řasení a proplétání pruhů látky. 

kub

Značka Pop up by Zuzana Kubíčková se poprvé představila veřejnosti stálou kolekcí černých a bílých „základních stavebních kamenů“ šatníku, mezi nimiž nechybí pouzdrové šaty, kolové, áčkové i pouzdrové sukně, topy na ramínka i z krajky či trenčkot v klasické i zkrácené délce.

Vše teď najdete na jednom místě v butiku, jenž pro vás bude otevřený až do Štědrého dne od 9 do 21h, přičemž zimní kolekci zakoupíte od 27. listopadu.