Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

7 kroků do plavek

Stehna bez dolíčků, hloubkově vyživené vlasy a zdravím zářící pleť. Náš manuál vás dokonale připraví na plavkovou sezonu.

Markéta Vörös | 11. 06. 2020

1. Vodou proti celulitidě

Trápí vás celulitida? Nejste v tom sama, bojuje s ní většina žen, i těch štíhlých. Tato vada na kráse je bohužel velmi úzce spjatá s naším životním stylem a způsobem stravování. Způsobuje ji ale i dehydratace, pomalý metabolismus, nedostatečná fyzická aktivita, genetika nebo vysoké procento tělesného tuku. Chcete se celulitidy zbavit? Základem je pravidelný příjem vody, pijte až tři litry neperlivé vody denně a nezapomínejte ani na dostatek pohybu. Také doporučujeme naladit na YouTube trenérku Jillian Michaels. Dostane vás do formy, v jakou jste ani nedoufaly! Jillian je drsňák, takže nečekejte žádnou pohodovou jógu, výsledky budou ovšem exkluzivní.

2. Štíhlejší za pár týdnů

Je nejvyšší čas odčinit hříchy, kterých se na nás dopustila povinná karanténa. Všechny ty večery u Netflixu se sklenkou vína a talířem plným laskomin se v plavkách nemilosrdně ukážou. Chcete-li nějaké to kilo shodit, doporučujeme vsadit na nízkosacharidovou dietu – v redakci máme ověřeno, že opravdu funguje. Je založena na vysokém příjmu proteinů, zeleniny a vody, konzumace sacharidů a nezdravých tuků je výrazně snížena. Jen pozor s návratem k normální stravě, jojo efekt bývá u této diety nemilosrdný.

3. Bezpečné zesvětlení

Většina žen v létě zesvětluje barvu vlasů a s tím by měla jít ruku v ruce hloubková výživa. Jak na to? Jednou týdně aplikujte hydratační masku a nechte ji působit alespoň patnáct minut. Také se rozhodně nebojte výživných olejíčků, můžete je do konečků jemně vetřít před spaním a nechat je působit přes noc. Excelentní službu vám prokážou...

...CELÝ ČLÁNEK NAJDETE V ČERVNOVÉ MARIANNE, kterou si nyní můžete objednat až domů do schránky s POŠTOVNÝM ZDARMA. Objednávejte zde.

TITULKA