Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

PŘIVÍTEJTE NOVÝ ROK S LEDNOVOU MARIANNE

Rok 2019 klepe na dveře a my vám přejeme, abyste do něj vkročili zvesela tou správnou nohou a třeba i ve společnosti nového čísla Marianne. Co v něm najdete?

Karolína Peřinová | 13. 12. 2018

Rozhovory se známými osobnostmi vás baví ze všeho nejvíc, a proto ani v lednovém vydání o ně není nouze. Těšit se můžete např. na Alenu Antalovou a Trojanovi. Listujte dál a přečtěte si oblíbenou rubriku Radkina Honzáka, který vám řekne, proč byste měli novoročnímu předsevzetí věnovat 600 minut měsíčně. V lednu jsou nová předsevzetí žhavým tématem, a proto vám ta svá sdělí i šéfredaktorka Monika Mudranincová a Bára Rektorová vám poví, že si pro jistotu raději žádná nedává.

V módě vám rozzáříme šatník barvami. Pochmurné počasí nemusí být záminkou k tomu, zabalit se do šedé a černé. Právě naopak, rozveselte své zimní dny např. pudrovou nebo skořicovou. Za to na silvestrovských party se to pestrobarevnými outfity s flitry a třpytkami bude jen hemžit. Víte, že je můžete nosit i v každodenním outfitu? Objevte naše triky, jak je zařadit do casual šatníku. Budou se vám hodit k vašemu disco make upu, který se společně s hippie stylem opět vrací do módy. Více o staronovém trendu se dozvíte v rubrice Krása.

21. 11. jsme pořádali narozeninový Koktejl s Marianne. V lednovém čísle vám z něj přinášíme reportáž plnou fotek i dopisů od nadšených účastnic. Už se těšíme na další!

A překvapení na konec. Nová Marianne vychází s pěnovým tužidlem SYOSS. Vybrat si můžete až z osmi druhů.

Alena Antalová: Ať je klidně nepořádek, hlavně, že je veselo

Oblíbená herečka z Četnických Humoresek nebo Pojišťovny štěstí hlásí velký návrat. V únoru ji čeká premiéra nového filmu, ve kterém hraje hlavní roli. V rozhovoru se rozpovídala nejen o něm, ale také o dětech, výchově, práci a svém muži, se kterým otěhotněla po pouhých dvou měsících vztahu.

Alena

Klára a Josef Trojanovi: Příjemně komplikovaný život

Všichni si nasloucháme a říkáme si věci a sdílíme je. V tom je kouzlo velké rodiny. Že jdete po schodech a potkáte tátu a na dalších schodech potkáte mladšího bráchu, s každým si máte co říct.“ říká Josef Trojan, který se svou maminkou Klárou Trojanovou Pollertovou hraje v novém filmu Cena za štěstí. Jak se žije ve velké herecké rodině plné kluků a jak dobře se znají zrovna tihle dva?

Trojanovi

Intimita nezačíná v ložnici

Pro hluboký vnitřní prožitek, pro sdílenou intimitu, a ano, u žen často i pro vznik orgasmu, je totiž extrémně důležitý pocit bezpečí.“ Tento inteligentní průvodce manželským sexem od Martina Zikmunda vám hned na začátku zakáže číst Kamasutru. O tom to totiž není.

Intimita

Naše zimní úniky

My v Marianne hory milujeme. Hlavně grog, svařák a wellness po lyžovačce. Kdo z nás je královnou sjezdovky a kdo se bojí i sáněk?
uniky

Marianne slavila plnoletost

Ve středu 21. listopadu jsme uspořádali již druhý Koktejl s Marianne, na který jsme pozvali naše věrné předplatitelky. A jelikož nám bylo v listopadu 18 let, byla to skvělá příležitost pro pořádnou narozeninovou oslavu. V článku najdete spoustu fotek a navíc jsme otiskli krásné dopisy, které nám po Koktejlu od jeho účastnic přišly.

koktejl