Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Přivítejte prázdniny s červencovou Marianne

Podle teplot to vypadá, že jsme se dočkali vytouženého léta. Až si budete balit kufr na dovolenou, nezapomeňte si přibalit i novou Marianne. Protože červencová se čte nejlépe u vody (s osvěžujícím drinkem v ruce).

Karolína Peřinová | 20. 06. 2019

Nové číslo je nabité skvělými rozhovory se známými osobnostmi. Od herečky Veroniky Khek Kubařové jsme zjistili, jak se žije v domácnosti dvou umělců, zpěvačka Dagmar Pecková hovoří o svém syndromu vyhoření, který je dnes už ale minulost a trenér Radek Laci prozrazuje, proč už nechce být nazýván „tím chudákem z děcáku“.

V pravidelné rubrice Psychosomatické souvislosti si od Radkina Honzáka přečtete něco o sexu a Martin Zikmund vás naučí, jak být k sobě laskavější. Už jste slyšeli o sociální síti TikToK? Že ne? Tak si buďte jisti, že vaše dítě zajisté ano a je dost pravděpodobné, že je tam i zaregistrováno. Jaká rizika v sobě tato sociální síť skrývá?

Výherkyně soutěže se značkou Nivea mají za sebou svůj hýčkací den. V červencové Marianne vám přinášíme reportáž plnou fotek a dojmů maminky Lenky a dcery Kačky.

Inspirujte se našimi tipy na plážovou módu, ukážeme vám ty nejhezčí plavky, sandálky a doplňky z letošních letních kolekcí. A nezapomeňte ani na dokonalou manikúru. S naším průvodcem světem mani-pedi, vás otázka „Gel, nebo shellac?“ už nikdy nerozhodí.

Červenec patří cestování a redakce Marianne se proto spojila s Amazing Places a našla ta nejhezčí ubytování v ČR. Taky pro vás máme článek, jak cestovat skoro zadarmo a v sekci food čekají recepty na skvělou letní grilovačku.

S červencovou Marianne navíc získáte šampon Gliss Kur, který se vám na cestách jistě bude hodit.

Tak ahoj prázdniny!

Veronika Khek Kubařová: Ženství je teď moje téma

„Život s manželem umělcem? Je to geniální! Žijeme v podobných světech, obrazech a emocích. Dokážeme se pochopit.“ Jaké to je, když se v domácnosti sejdou dva umělci, z nichž jeden téměř nezastavuje a druhý je náturou spíš pecivál? Jak se Veronika dostala k herectví a jaké má plány na léto? To vše zjistila Simona Martínková-Racková.

khek

Dagmar Pecková: Hlavně ze sebe nedělat oběť!

Když před šesti lety otevřeně pohovořila o svém vyhoření, vzbudila poprask. Dnes je stav naprostého vyčerpání minulostí. Dagmar Pecková zase koncertuje jako o život, běhá deset kilometrů denně, ale hlavně nadále pojmenovává pravým jménem jevy, u kterých se ostatní tváří, že neexistují.

pecková

Martin Zikmund: Laskavější sama k sobě

Podle psychoterapeuta Martina Zikmunda je pro spokojený život nejdůležitější mít se sebou slitování. V době sociálních sítí a neustálého tlaku okolí ale také to nejtěžší. Co je to sebesoucit a proč byste se o něj měla začít zajímat?

zikmund

Radek Laci: Nechci být „ten chudák z děcáku“

„Jsme naladěni na výkon, řešíme kila a míry, ale ne to, jak se cítíme.“ Radek Laci je pro svůj osobitý styl a přístup k lidem i ke cvičení vyhledávaným trenérem. Mezi jeho svěřence patří i Tereza Maxová, jejíž nadace ho podporovala při studiích na vysoké škole. Kluk s těžkou startovní pozicí dnes sám pomáhá dětem s podobným osudem.

laci

Rozmazlování po Česku

Redakce Marianne se spojila s Amazing Places a rozjela se do všech koutů České republiky, aby na vlastní kůži otestovala ta nejkrásnější ubytování. V článku najdete deset míst, kde se budete cítit jako v ráji.

amazing