Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Proč si Emily Blunt myslí, že pokračování filmu Ďábel nosí Pradu je špatný nápad?

Ďábel nosí Pradu je jeden z filmů, u kterých diváci touží po pokračování. Proč si Emily Blunt myslí, že natočení druhého dílu by nebyl dobrý nápad?

Karolína Peřinová | 24. 04. 2018

Ať už to bylo díky vynikajícímu hereckému výkonu Meryl Streep nebo okouzlujícímu Simonu Bakerovi, tento film se stal hitem roku 2006. Pracovat jako asistentka v redakci módního časopisu si, i přes odstrašující případ panovačné šéfové, přála spousta mladých žen. Zajímalo by vás, jak se dál vyvíjel život Andy?

miranda

Emily Blunt, která ve filmu hrála asistentku jménem Emily řekla, že se s myšlenkou natočit pokračování úplně neztotožňuje„Skoro až doufám v to, že k natočení pokračování nedojde. Myslím si, že ne každý film by měl mít další díl. Ztratí pak svou jedinečnost“ vysvětlila.

emily

V něčem má pravdu. Existuje mnoho filmů, jejichž pokračování se nevyvedlo. Přesto Emily Blunt uvedla, že kdyby k tomu opravdu došlo, nenechala by ostatní členy filmového štábu ve štychu. Roli asistentky Emily si užila a na place si vytvořila spousta přátel. Dokonce herec Stanley Tucci je nyní její švagr.