Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Prodlužte si Dny Marianne s L´Oréal Professionnel!

Komerční článek - Také se už nemůžete dočkat Dnů Marianne, které proběhnou již tento víkend? S L´Oréal Professionnel si můžete tuto tradiční víkendovou nákupní akci plnou dárků a slev prodloužit až do 28. září!

Redakce Marianne | 10. 09. 2014

Propagace firmy. Redakce Marianne neodpovídá za obsah sdělení.

Ve vybraných kadeřnických salonech L´Oréal Professionnel v Čechách a na Slovensku  můžete uplatnit kupon na jedinečnou akci 1 + 1 zdarma, kdy při koupi libovolného stylingového produktu Tecni.ART získáte druhý produkt zdarma. Nenechte si tuto jedinečnou nabídku ujít!

Mějte krásné vlasy při každé příležitosti

Dopřejte si profesionální stylingové produkty Tecni.ART, protože styling se stává více a více důležitým. A to zejména díky celebritám, VIP osobnostem a bloggerkám, které šíří do světa nejnovější trendy vlasového stylingu. Rozmanitostí této doby je široká škála účesů, které si můžete vytvořit doma díky stylingovým produktům Tecni.ART. Navíc Vám poradíme jak si celebrity look vytvořit. Inspirujte se videami z našeho youtube kanálu v sekci Tecni.ART STYLING DAYS 2014.

Prémiová značka L´Oréal Professionnel je volbou číslo jedna a zdrojem inspirace pro kadeřníky celého světa. Kombinuje vysoce efektivní produkty s exkluzivními službami v oblasti barvení, produktů péče o vlasy a stylingu. Cílem značky je uchovat touhu zákazníků po individuální a osobité kráse, odhalovat a zdůrazňovat jejich nejlepší rysy a pomáhat jim tím ke krásným vlasům a nabytí sebevědomí.

Kupony na akci 1+1 Tecni.ART

Níže naleznete kupon, který můžete využít pro získání produktů Tecni.ART v speciální akci 1+1 zdarma. Stačí jednoduše článek s kuponem vytisknout a odovzdat Vašemu kadeřníkovi.

loreal