Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

Proseccovan aneb Božská zkušenost na třech kolečkách

Tahle retrotříkolka vám přiveze skvělé prosecco a i něco navíc.

Promotion | 14. 09. 2018

Na zámku Bon Repos byl krásný letní den a my byli ve víru příprav Svatby Marianne. V dálce nás upoutalo malé vozítko, které se k nám pomalu, ale jistě přibližovalo. Okouzleni roztomilostí retrotříkolky Piaggo jsme se vydali na průzkum. Že by nějaký svatební dar nebo s ní novomanželé pojedou na svatební cestu? Důvod její přítomnosti byl mnohem lepší. Byla totiž plná prosecca!

van
© Jonatan Jan/Ondřej Horák

Proseccovan je pop-up bar, který může přijet i na vaší svatbu nebo jakýkoliv večírek. Výtečné perlivé víno si zde dokonce můžete sami načepovat. Už sám podtitul projektu “Una Divina Esperienza”, neboli “božská zkušenost” značí, že u něj nedostanete pouze kvalitní prosecco, ale i něco navíc. Můžete se těšit na stylové posezení u olivovníku, podkresovou hudbu, aromaterapii či párování prosecca s čokoládou. Z vlastní zkušenosti můžeme říct, že nás jeho atmosféra úplně vtáhla a my od něj nechtěli odcházet. To ani ve chvíli, kdy prosecco došlo, a to už je co říct.

van
© Jonatan Jan/Ondřej Horák

Za projektem Proseccovan stojí mladý manželský pár Alena se Zdendou. Hned od začátku vztahu věděli, že by spolu jednou chtěli podnikat, a proto, když se zrodil nápad lifestylového baru, neváhali svůj nápad realizovat. Nejdříve otestovali Proseccovan na vlastní svatbě. Ten sklidil velký úspěch, a tak mohli s klidným srdcem svůj projekt nabídnout veřejnosti.

Ptáte se, jestli majitelé přijeli touto tříkolkou až z Prahy? To by zřejmě museli vyjet hodně brzy, aby svatbu stihli. Proseccovan vám majitelé přivezou za autem na vozíku.