Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

Průvodce karlovarským filmovým festivalem

Začíná nejočekávanější filmová událost roku. A pokud i vy budete na 54. Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech, určitě si nenechte ujít náš výběr nejzajímavějších míst a akcí. 

Karolína Peřinová | 28. 06. 2019

Den ve Varech nelze začít jinak než s dobrou kávou. Již od roku 2014 je oficiální kávou MFF Karlovy Vary značka Nespresso. V Nespresso Café vedle hotelu Thermal se u šálku kávy můžete setkat s umělci a režiséry a také se zapojit do pravidelných akcí pro veřejnost věnovaných kávě v rámci speciálních Masterclasses pod vedením Coffee Ambasadorky anebo začít den výbornou snídaní na horní terase Nespresso Café. Připraveny jsou i nečekané kávové zážitky a překvapení, nejen v podobě exkluzivních ochutnávek. Také letos budete mít možnost načerpat síly na filmový maraton u šálku kávy Nespresso a dopřát si kromě uměleckého zážitku také ten gurmánský. 

Nespresso

Určitě budete chtít zaplavit své sociální sítě fotkami z Varů. A protože na nich chcete mít neodolatelný úsměv, měla by být vaše další zastávka v Profimed pop-up. Perfektně vám tu vyleští ze zubů skvrny od kávy, kterou jste si právě dali. Hollywoodský úsměv vám vykouzlí zesvětlující sprej Swissdent. Tato značka sem prostě patří. Čeká tu na vás i pravá filmová hvězda, zubní pasta Marvis, která si zahrála ve filmu Do Říma s láskou a na stříbrném plátně ji používal i James Bond! Kromě toho se zde můžete těšit na novinky i oblíbené produkty dalších celosvětových značek. 

profimed

Profimed spolupracuje také s Elle Beauty Lounge, kde pomocí značek Swissdent a Tweerzerman z krásných dam dělají ještě krásnější!

Sledujte web a sociální sítě magazínu ELLE, ať vám žádná z krásných dam neunikne. Karlovarská svatyně krásy Elle Beauty Lounge se tradičně postará o dokonalý look hereček a VIP osobností. Na elle.cz najdete nejžhavější festivalové fashion momenty a zpravodajství. Sledujte na Instagramu hashtag #ellebeautylounge a buďte ve víru dění! 

Jak to vypadalo loni v Elle Beauty Lounge?

A pokud se chcete nechat zkrášlit i vy, zavítejte do Dermacol Beauty Zone. Původní česká značka Dermacol vznikla ve filmových ateliérech v Praze na Barrandově a je s filmem úzce spjata už od svého vzniku. A protože dokonalý make-up a červený koberec jdou ruku v ruce, v Dermacol zóně krásy se můžete nechat zkrášlit a otestovat všechny kosmetické novinky a bestsellery, nebo přímo nakoupit produkty se speciální 20% festivalovou slevou. Návštěvníci mohou každý den využít služby Dermacol make-up artistů a hairstylistů zdarma. Objednejte se na svoje líčení na www.dermacol.cz/liceni-a-kosmetika nebo přímo v Dermacol zóně krásy. Svůj perfektní look si nezapomeňte vyfotit ve fotokoutku!

der

Co vám ještě chybí k dokonalosti je sklenička šampaňského a dobrý skutek. Obojí najdete na zahrádce Grandhotelu Pupp v Moët 1869 Garden. Ochutnejte šampaňské filmových hvězd a potěšte se prémiovými destiláty a osvěžujícími koktejly. Během celého festivalového týdne zde budete mít také možnost přispět na neziskovou organizaci Hledáme rodiče, jejíž patronkou je herečka Jitka Schneiderová.

jit

A samozřejmě nesmíte vynechat procházku po kolonádě s pravou karlovarskou oplatkou v ruce. Až ji budete ukusovat, rozhlédněte se kolem a vnímejte nenapodobitelnou atmosféru lázeňského města se všemi jeho detaily. Kdo ví, třeba po cestě potkáte i letošní hvězdu festivalu Julianne Moore.

Takže vzhůru do Varů!

54. Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech,  28. června 2018 – 6. července 2018