Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

První podzimní Venkov & styl na stáncích!

Náš stylový venkov pro září a říjen 2013 konečně vyšel!

Redakce Marianne | 4. 09. 2013

 

 

 

 

Zjistíte v něm, že i podzim může být barevný. Představíme si ty nejkrásnější květiny a také dekorace z nich. Podíváme se také do krásného stavení, kterému designérka Monika Lněničková vdechla jedinečný venkovský šarm.

Vyrazíme také na houby! A protože s námi se vám určitě podaří mít košík pěkně plný, uvaříme si i super houbové dobroty. Takové palačinky s liškami, to je opravdu lahůdka!

Dali jsme si také dostaveníčko s malířem Ladislavem Hojným v okolí středočeského Točníku. Ukázal nám své kresby a také zákoutí a stavby, které ho tolik inspirují! Žádného divočáka jsme však cestou nepotkali, tak jsme o něm alespoň napsali. Jeho ostré zuby si můžete prohlédnout na straně 60. Navštívili jsme také Moravskou gobelínovou manufakturu. Barvitou reportáž z kobercového království najdete na straně 70.

A protože dětem skončily prázdniny, tak jsme se je snažili rozveselit, spolu s bramborovými recepty jsme si pro ně připravili bramborová razítka a také draka, který poletí do výšin!

 

Kupte si nový Venkov & styl a začtěte se do jeho inspirativních stran!

V prodeji od 4. září 2013

 

PS: Víte, že Venkov & styl a má novou facebookovou stránku? Lajkněte si nás a budete mít zprávy z první ruky! Těšíme se na vás!

Picture_3_copy_copy_copy_copy