Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Recept na dokonalou hřívu: Zvládáte správnou péči o vlasy?

Komerční článek - Vlasy jsou vaší vizitkou. Prozradí o vás mnohem více, než si myslíte. Lesklé a zdravé vlasy působí mladistvě a mohou vám i ubrat několik let. Roztřepené konečky na unavených vlasech na druhou stranu způsobí, že budete vypadat stejně nezdravě jako vaše vlasy.

Redakce Marianne | 8. 07. 2014

Propagace firmy. Redakce Marianne neodpovídá za obsah sdělení.

Konečně krásné a zdravé vlasy!

Správná péče o vlasy není žádná věda, stačí si osvojit pár praktických triků a postupů, díky kterým budou vaše vlasy zdravé a krásné.

Tip: Vše, co vaše vlasy potřebují, najdete na vlasy-kosmetika.cz! Od kartáčů, přes kosmetiku až po fény a kadeřnické nůžky zde pořídíte za super ceny!

  • Pravidelně své vlasy kartáčujte. I když přijdete v noci unavená z večírku, pečlivě své vlasy rozčešte. Díky pravidelnému kartáčování budou vaše vlasy lesklejší a výrazně hebčí. Pokud se vaše vlasy často zacuchávají, porozhlédněte se po kartáči, který má rovné štětinky.

  • Pečujte o suché konečky. Alespoň jednou týdně dopřejte svým konečkům regenerační kůru. Pravidelně své konečky zastřihávejte – vaše vlasy tak budou zdravější a silnější.

Tip: Pokud své konečky zastřiháváte sama, pořiďte si kadeřnické nůžky, se kterými docílíte profesionálního efektu!

  • Nemyjte své vlasy příliš často. Každodenní mytí vlasů vůbec není nutné – naopak způsobuje vysušení pokožky hlavy a v důsledku toho se vaše vlasy budou výrazněji mastit.

Tip: Máte hned druhý den po umytí pocit mastných vlasů? Vyzkoušejte suchý šampon ve spreji, který okamžitě zbaví vaše vlasy mastnoty a dodá jim objem.

  • A jak je to s kondicionérem? Zkuste na něj nezapomínat. Zvláště, pokud máte dlouhé vlasy. Usnadníte tak rozčesávání a poskytnete svým vlasům potřebné živiny.

Tip: Kvalitní přípravky k péči o vlasy pořídíte na vlasy-kosmetika.cz

Dopřejte svým vlasům řádnou a pravidelnou péči a zanedlouho budete sklízet obdivné pohledy!