Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

BEAUTY REDAKTORKA TESTUJE FOREO LUNA 3: Moderní technologii v péči o pleť

Na kosmetických vychytávkách doslova ujíždím, proto jsem nemohla nevyzkoušet novinku, která nejen že skvěle vyčistí pleť, ale zároveň ji i omladí. Jak testování dopadlo a stojí LUNA 3 od FOREO za investici?

Promotion | 17. 06. 2019

Foreo kompletně změnilo pohled na domácí péči o pleť a díky přístrojům jako je UFO nebo Luna, si můžete z pohodlí koupelny vytvořit kosmetický salon. Čím se liší novinka LUNA 3? Jeho čistící plocha je o 30 % větší než u předchůdců, štětinky jsou delší a měkčí a navíc se pyšní luxusní masážní plochou, která vyrýsuje vaše obličejové kontrury. Chcete se seznámit?

kjdsajdksajd
Chytré zařízení LUNA 3 propojte s aplikací ve vašem chytrém telefonu a užijte si hi-tech kosmetický zážitek.

LUNA 3 a moderní technologie pro všechny

FOREO si dalo na LUNĚ 3 opravdu záležet a vytvořili haute couture přístroj, který si vyberete podle typu vaší pleti (já mám růžový pro normální pleť), ale zároveň ji díky chytré aplikaci stažené ve vašem telefonu můžete personifikovat dle potřeb. Nejste technický typ? Nebojte se, je to opravdu neuvěřitelně jednoduché! Ale vezměme to popořadě... 

LUNA 3 má ideální velikost do dlaně a mně osobně se drží lépe než třeba předchozí model Luna 2. Přístroj pokryje celou dlaň a jednodušeji se s ním manipuluje. Štětinky z hypoalergenního silikonu jsou tak příjemné na dotyk, že si budete přát, aby čištění pleti nikdy neskončilo! Aplikace v mobilu je hodně důležitá, pomůže totiž personifikovat přístroj, který následně můžete přes mobil skvěle ovládat - a dokonce ho i najít! Obsahuje totiž program "Find my Luna", který když stisknete, Luna začne pulzovat. Báječně, že?

hjhjjkhjhjh
LUNA 3 pleť důkladně vyčistí, aniž by ji podráždila. Je tedy vhodná i pro tu nejcitlivější pleť. 

Nový zážitek v péči o pleť

LUNA 3 přináší hned několik technologických inovací. Šetří čas, už za minutu dokáže efektivně a do hloubky vyčistit pleť a horkou novinkou jsou další funkce v podobě cíleného ošetření pleti na míru.

Mně osobně příjemně překvapily masážní programy, které LUNA 3 obsahuje rovnou čtyři - na oči, krk, zpevnění kontur obličeje a vypnutí podbradku. A jaká je moje zkušenost? Zamilovala jsem si všechny čtyři! Ranní rituál krásy si přímo říká o dvouminutovou masáž očního okolí, která si poradí s nevzhlednými otoky a jemnými vráskami kolem očí, zatímco večerní si můžete užít s liftingovou čtyřminutovou masáží kontur pro oblast tváří a lícní kosti, která se pyšní názvem "Contour Crazy’’. Celou procedurou vás navíc provází instruktážní video s příjemným hlasem, diky kterému se ponoříte do zcela zenového stavu.

Každý večer si snažím najít alespoň deset minut a svou pleť důkladně odlíčím, dopřeju ji rozmazlující masáž a hlavně, užívám si čas, který věnuji sama sobě. Nezapomínejte na to ani vy.

A stojí LUNA 3 za investici? Rozhodně! Sonický přístroj sice nepatří mezi nejlevnější, ale výsledky na pleti jsou znát... recenze nejen na světových serverech mluví za vše. 

Tip: Pokud chodíte pravidelně do posilovny, nezapomeňte si LUNU 3 vzít s sebou. Je voděodolná, takže jí nevadí proud vody ze sprchy a na jedno nabití vydrží až 650 použití, nabíječku tedy můžete s klidem nechat doma. Hygienické silikonové tělo odstraní veškeré nečistoty, jako je prach z posilovny a přístrojů, pot a odumřelé buňky z pleti a vy budete domů odcházet nejen se skvělým pocitem, ale i o něco krásnější.