Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Časopis

Říjnový Venkov & styl je tady!

Říjnový Venkov & styl je tady!

Ještě, než se pustíte do čtení nejnovějšího čísla časopisu Venkov & styl, podívejte se z okna. Protože, jak praví české přísloví: „Je-li říjen hodně zelený, bude leden velmi studený.“

Eva Všetíčková | 24. 09. 2020

Ale protože jde o měsíc, který se pyšní svojí pestrobarevností, nechali jsme se jím inspirovat a nabízíme vám články a reportáže různých témat.

Pozveme vás na návštěvu starého domu, který se proměnil v provensálském stylu. Představíme vám i Davida Adamského, který v podhůří Orlických hor spolu s kamarády obnovil tradici nošení krojů a naučil se vyrábět kožené opasky vyšívané vlákny z pavích per.

Nepřipravíme vás ani o požitky jídla – co říkáte na ořechový koláč, čokoládové řezy… Nebo byste si raději nejdřív dali hříbky na česneku? Po vydatném obědě můžete vyrazit na jednu z novodobých rozhleden nebo se pustit do stavby sklípku či pořízení vinotéky.

Témat je mnohem víc. Ať vás inspirují, obohatí a baví.

Marianne Venkov & styl si stále můžete objednat s doručením ZDARMA na https://mariannevenkovastyl.predplatsi.cz/o-venkov-a-styl Tato nabídka platí pouze pro doručení v ČR.