Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Sarah Jessica Parker tvrdí, že s Kim Catrall žádný spor nemá

Mezi hlavními hvězdami seriálu Sex ve městě je napnutá atmosféra už nějakou dobu. Přestože v seriálu jsou Samantha a Carrie nejlepšími kamarádkami, jejich představitelky se v reálném životě moc nemusí. Nedávno však Sarah Jessica Parker toto známé tvrzení popřela.

Eliška Vrbová | 29. 04. 2018

Naposled se spor mezi SJP a Kim Catrall vyostřil v momentě, kdy Kim zemřel její bratr Chris. Sarah Jessica na své sociální sítě napsala kondolenci věnovanou právě představitelce Samanthy. Na tu však Kim Catrall reagovala velmi ráznou odpovědí:

"Dnes se mě moje matka zeptala: 'Kdy tě už ta Sarah Jessica Parker, ten pokrytec, nechá na pokoji?' Tvé neustálé pokusy o komunikaci se mnou jsou akorát bolestivou připomínkou toho, jak krutá jsi vždycky byla a pořád jsi. Už ti to jednou pro vždy ujasním (pokud se mi to ještě nepodařilo). Nejsi moje rodina. Nejsi moje kamarádka. Takže ti naposledy píšu, abys přestala naši tragédii využívat k obnovení své pověsti milé holky."

Příspěvek zveřejnila na Instagramu a ještě ho podpořila obrázkem s větou: "Tvoji lásku a podporu v tomhle tragickém období nepotřebuji."

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Od té doby se však SJP nechala několikrát slyšet, že ani neví, kvůli čemu by měly být rozhádané.

"Řekla jsem jen, že některé z nás byly velmi zklamané z toho, že nebude třetí film Sex ve městě. Ale nikdy jsem nereagovala na tu konverzaci, co vedla Kim s Piersem Morganem, kde o mně řekla spoustu nehezkých věcí. Zažily jsme spolu mnoho úžasných věcí a nic se tomu už nevyrovná," řekla Sarah Jessica pro časopis People.

Podle nejnovějších informací však ještě není připravená se třetího pokračování Sexu ve městě vzdát. "Chtěla bych všechny upozornit, že mezi námi žádný spor není. Nikdy jsem o Kim nevyslovila nic neslušného nebo nepřátelského. Takže bych to ráda uvedla na pravou míru:

Pokud se rozhodne, že do natáčení třetího filmu skutečně nepůjde, nemůžu s tím nic dělat a musíme to respektovat. To je jediné, co jsem o tom kdy řekla," upřesňuje celou situaci SJP.

"Nikdy bych s nikým takhle veřejně nebojovala. Při natáčení jsme spolu trávily čas a nikdy jsme se nehádaly, tyhle domněnky musí přestat," dodává. 

Související články

Móda

<span>Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?</span>

Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?

Móda

<span>Trend léta 2024: Ani modré džíny, ani černé kalhoty. Letošní léto patří krémovým modelům</span>

Trend léta 2024: Ani modré džíny, ani černé kalhoty. Letošní léto patří krémovým modelům

Móda

<span>Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback</span>

Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback

Móda

<span>Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?</span>

Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?