Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Sexy chlapi jako puberťáci

Jak vypadali slavní idolové v dětství nebo pubertě? Podívejte se, jak to slušelo Ryanu Goslingovi nebo Bruci Willisovi!

Redakce Marianne | 31. 05. 2013

Známe je jako vystylované hrdiny z filmových pláten, o nichž v noci sníme. Říkáme si, že je škoda, že se takoví sympaťáci objevují jen ve filmech a pro nás smrtelnice jsou naprosto nedosažitelní.

Ale i oni byli teenagery a bojovali s šílenými účesy, které byly kdysi in, a nosili ulítlé modely. Důkazem toho je například akční hrdina Bruce Willis. Budiž mu ale odpuštěno – který jiný chlápek by dokázal kamarádit se zajíčkem své partnerky? Klobouk dolů, Bruci!

young_bruce_willis_copy

Pozoruhodným mikádem s pěšinkou se v dospívání chlubil i nejskloňovanější starý mládenec v Hollywoodu Ryan Gosling. Patříte-li mezi fandy televizních seriálů, možná se vám vybaví série Mladý Hercules, ve kterém tehdy náctiletý herec ukazoval svoje svalíky… Kariéru však tento hezoun začal už v útlém dětství v kabaretu The Mickey Mouse Club, ve kterém mimo jiné účinkovala i Christina Aquilera či Justin Timberlake.

Naopak vyloženě žhavě vypadali ve svých mladých letech westernový drsňák Clint Eastwood nebo intelektuál Robert Redford, na jehož stylu se tehdy výrazně podepsala undergroundová léta beatniků.

wordpress_redford-1_copy


Podívejte se na všechny naše fešáky do galerie!

Sexy chlapi jako puberťáci