Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Životní styl

SHOPPING FEVER: Nákupní horečka přináší tři dny plné neodolatelných slev

Jaro je nejlepší čas na obměnu šatníku. Nenechte si ujít tři dny plné fantastických slev ve více než 2400 obchodech po celém Česku a Slovensku. Přichází letošní Shopping Fever!

Veronika Hong | 5. 04. 2018

Od pátku 13. do neděle 15. dubna propadněte nákupní horečce! Hoďte starosti za hlavu a užívejte si – hřešte, utrácejte a rozmazlujte se, vy si to zasloužíte! Jedinečná nákupní akce SHOPPING FEVER je tu pro vás. Myslete na sebe a dopřejte si to, po čem už dlouho sníte!

sf

Stačí, když si vystřihnete kupony konkrétních nabídek z kuponové knížky a předložíte je během placení u pokladny. Nechcete se zdržovat vystřihováním? Jednoduše si kupony zakupte prostřednictvím mobilní aplikace pro iOS nebo Android do svého telefonu, a budete je mít pořád při ruce. Těšíme se na vaše zážitky z nákupů! Sdílejte je na sociálních sítích! 

#shoppingfever2018

SLEVOVÉ KUPONY V ČASOPISECH A V MOBILNÍ APLIKACI

Kuponová knížka plná skvělých nabídek je součástí dubnových vydání časopisů ELLE, Marie Claire a Joy. Všechny slevy a nabídky můžete mít neustále u sebe také v mobilní aplikaci Shopping Fever.

sf

MEETING POINT EXKLUZIVNĚ V CENTRU ČERNÝ MOST

Podlehněte nákupní horečce a užijte si bohatý doprovodný program, který je pro vás připraven exkluzivně v Centru Černý Most. Dejte si pauzu uprostřed nákupů, nechejte se hýčkat a naberte dostatek sil na objevování dalších skvělých nabídek. Už od pátku 13. dubna je zde připravený exkluzivní Shopping Fever Meeting point plný dárků a kávy Starbucks zdarma.

sf

Budete si moci nechat poradit od módních stylistů, vyhrát boty Ecco, předplatit si časopisy ELLE, Marie Claire, JOY za výhodnou cenu nebo se nechat vyfotit v našem instagrafu a mnoho dalšího. Tak neváhejte a přijďte za námi do Centra Černý Most – doma si nezapomeňte slevové knížky nebo si stáhněte mobilní aplikaci Shopping Fever. 

sf

Více informací na: www.myshoppingfever.cz