Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

Show Intimissimi on Ice oslavila ženskost v italském stylu

Minulý víkend se v italské Veroně odehrála velkolepá show Intimissimi on Ice: A Legend of Beauty. Ve veronské Aréně se představili ti největší mistři světového krasobruslení v čele s legendou Jevgenijem Pluščenkem, speciálním hostem byl tenorista Andrea Bocelli. Kostýmy k tomuto představení navrhovala módní blogerka Chiara Ferragni, proto samozřejmě u uvedení show nemohla chybět. Do Verony přijely i další celebrity, například hollywoodská hvězda Katie Holmes nebo ruská topmodelka Irina Shayk.

Eliška Vrbová | 14. 10. 2017

Letošní krasobruslařská přehlídka značky Intimissimi s podtitulem A Legend of Beauty byla dlouho očekávanou událostí hlavně kvůli své kostýmní návrhářce. Tou se totiž stala jedna z nejvlivnějších osobností světových sociálních sítí, původem italská módní blogerka Chiara Ferragni. Vytvořila tak desítky kostýmů inspirovaných starými řeckými bájemi a pověstmi pro krasobruslařské, ale i pěvecké hvězdy.

Celá show se nesla v duchu ztvárnění příběhů založených na řeckých mýtech. Diváci mohli na scéně vidět Venuši, Kirké, Helenu z Tróje, Era a Psyché nebo třeba Medusu. V každém příběhu vystupovali nejen profesionální krasobruslaři, ale scénu dotvářel i pěvecký sbor, orchestr, světelný design a v neposlední řadě sóloví zpěváci.

Vrcholem představení, na nějž bezpochyby všichni čekali, byla píseň Nessun Dorma v podání legendárního tenoristy Andrea Bocelliho. Svůj mnoha olympijskými medailemi oceněný um při této písni předvedl ruský krasobruslař Jevgenij Pljuščenko.

Celá show Intimissimi On Ice se díky elegantnímu krasobruslení, propracovaným kostýmům a efektnímu hudebnímu doprovodu stala nádhernou poctou ženám, talentu a kráse. Špičkový tvůrčí tým se opět postaral o skutečně pompézní podívanou ve velkém stylu. 

V galerii se můžete podívat, které světové i české celebrity si tuto stylovou přehlídku nenechaly ujít.

Celebrity na červeném koberci