Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Móda

SLOU DAYS 2018: Opravdová revoluce hodnot

Nenechte si ujít tři dny plné módy, designu, inspirace a kreativity. To vše v duchu udržitelnosti a lásky k naší planetě. Od 15. do 17. června 2018 proběhne v OD Kotva další ročník výjimečné akce SLOU Days.

Veronika Hong | 2. 06. 2018

Eco-friendly přístup k životu je nejen stále populárnější, ale hlavně nutnější. SLOU Days byly založeny v roce 2015, aby prezentovaly široké veřejnosti značky a projekty z oblasti módy, designu, ale i služeb, vzdělání a technologií, které fungují právě na šetrném přístupu k životnímu prostředí.

Kromě již tradiční Shopping a Info zóny SLOU Days uvede nový koncept Galleries, který má za úkol návštěvníky interaktivně zapojit, edukovat a inspirovat ve čtyřech oblastech Fashion, Beauty&Cosmetics, Zero Waste a Living.

„Galleries jsou informační fóra, do kterých návštěvníci mohou vstoupit, informovat se, vidět a zažít udržitelnou módu, organickou kosmetiku, život bez odpadu nebo interiér bytu v konceptu pomalého životního stylu. Budete se moci nechat nalíčit organickou kosmetikou, podívat se, jak se zabalit na cesty bez odpadu a jakou drogerii pořídit do domácnosti." dodává zakladatelka a tvář projektu Kamila Boudová

Kamila Boudová
Kamila Boudová

Budete mít příležitost setkat se s více než 50 prodejci a vybrat si z jejich nabídky něco opravdu výjimečného nejen do svého šatníku. Mimo to vás čekají zajímavé workshopy, přednášky, semináře a diskuse s předními odborníky. Těšit se můžete na Kamilu Vodochodskou, Kamilu Boudovou, Jarmilu Štukovou a mnoho dalších. Celý program akce najdete ZDE.

Letošní SLOU Days mají vzácného hosta. Je jím legenda udržitelné módy Dominique Peclers. Tato emancipovaná podnikatelka založila jednu z prvních trendsettingových společností s více než 15 pobočkami po světě. Ve svém úsilí dělat svět krásnější pokračuje také jako partnerka značky Animaná, která patří mezi nejtransparentnější a nejekoligčtějších společnosti na trhu. V sobotu 16. června povede v rámci SLOU Days přednášku na téma Móda včera, dnes a zítra.

slou
Dominique Peclers
 

SLOU Days seznamují návštěvníky s udržitelnou módou, ale také odměňují ty, kteří ji vytvářejí. I letos se můžete těšit na vyhlášení výsledků soutěže S BRAND, jež má za cíl rozšířit povědomí o etickém podnikání mezi studenty a mladými lidmi a podpořit vznik dalších zodpovědných projektů. Díky finanční výhře, feedbacku hodnotících profesionálů a konzultacím s odborníky mohou začínající návrháři prorazit se svými nápady a vizemi. Stejně jako vítězky loňského ročníku, Soňa Vidiečanová a Katrina Kabušová, které stojí za značkou spodního prádla Créeme.

„Přijde mi neskutečné, co všechno holky za necelý rok zvládly. Úspěšnou kampaň na hithit.cz, články v předních médiích, online shop. Aktuálně pracují na nové kolekci a na poslední konzultaci minulý týden jsme řešily kromě produkce, marketingu a velkoobchodní strategie i takové věci jako time management s miminkem. Vidím, že S Brand přináší opravdovou hodnotu a konkurenční výhodu. Jsem nadšená," říká Kamila Boudová.


SLOU Days

Kdy: 15. - 17. června 2018

Kde: OD Kotva, Náměstí Republiky 656/8, 110 00 Staré Město

Vstupenky

Podívejte se, jak vypadaly SLOU FASHION DAYS 2017:

Související články

Móda

<span>Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?</span>

Slavná stylistka radí: Jak efektivně vytřídit šatník a znovu se radovat z oblečení?

Móda

<span>Trend léta 2024: Ani modré džíny, ani černé kalhoty. Letošní léto patří krémovým modelům</span>

Trend léta 2024: Ani modré džíny, ani černé kalhoty. Letošní léto patří krémovým modelům

Móda

<span>Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback</span>

Kožená saka i šaty ve stylu Kate Moss: 5 trendů z 90. let, které hlásí comeback

Móda

<span>Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?</span>

Nadčasové trenčkoty, zdobené korzety i vysoká krejčovina. Co nás nadchlo na MBPFW?