Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >

Snadná cesta k zářivé pleti

Nemusíte mít vůbec bechybnou pleť, aby vaše tvář vypadala jako prohnaná filtrem z Instagramu. Víme, jak dosáhnout svěžího vzhledu jen díky líčení. Zkuste ho!

Soňa Kotulková | 16. 02. 2016
Dokonalá retuš
Přej jakýmkoli líčením je důležité pleť dobře hydratovat. Dělají to tak také vizážisté, kteří často používají přípravek z lékarny Excopial Hydrolocio. Vy použijte hydratační sérum a běžný krém nebo třeba anti-aging sérum a hydratační krém. Přípravky nechte pár minut vstřebat, pleť se krásně vypne a vyhladí. Teprve pak začněte nanášet make-up. Žhavým trendem jsou ty velmi tekuté, s extra jemnou texturou, které splynou s pletí tak, že je ani neucítíte. Zato výsledek vidíte ihned – pleť je sjednocená, zářivá a bez chybičky. Vynikající je Vitalumiére Aqua od značky Chanel, nebo pokud potřebujete zmatnit, tak Vitalumiére Loose Powder Foundation také od Chanelu (pudrová textura se nanáší štětcem kabuki). Skvělé make-upy mají také značky Clinique a Lancôme.
blogger image 1380554781
 
c95211d93387023107e9de62cf428b61
 
 
Projasněné detaily
Tmavá místa na tváři dodávají unavený vzhled. Proto je nutné tato místa projasnit – zejména prohlubně u vnitřních koutků očí, kruhy pod očima, chřípí nosu... tam všude naneste rozjasňovač. Ne však ten s obsahem perleti, ale takový, který opticky odráží světlo. Evergreenem je rozjasňovač v peru Touche Eclat od Yves Saint Laurent. Do koutků očí můžete použít pak při líčení očí také perleťový stín v odstínu slonové kosti nebo ivory. Skvělou zkušenost máme i s paletkami stínů od MAC. 
Yves Saint Laurent Touche Eclat
 
Svěžest na počkání
Hrajte si také s rozjasňovači, které obsahují jemné perleťové částečky. Ty patří na partie spánků a lícních kostí, kam je po nanesení make-upu jemně vklepejte prsty. Trochu naneste také pod obočí nebo do prohlubně nad horním rtem. Vynikající rozjasňovače nabízí značka Benefit – tu seženete v Sephoře. Jejich bestseller High Beam jde právem na odbyt – používají ho i vizážisté, kteří s ním líčí hvězdy na červený koberec.
4fcf556789887cca57ab8e2d03f50fef
 
be 19