Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Zábava

SOUTĚŽ O KÁVOVAR: Keep calm and drink coffee

Jakou kávu máte nejraději? Stačí vám hlt silné kávy - ristretto nebo si vychutnáváte raději velký šálek, tedy lungo, nebo snad něco mezi tímje espresso? Ať už jsou vaše kávové zvyklosti jakékoliv, pokaždé si dávejte tu nejkvalitnější kávu. Na velikosti totiž nezáleží.

Redakce Marianne | 13. 06. 2016

Jen málokdo z nás je zkušený barista a kávový specialista, ale i tak chceme tu nejlepší možnou kvalitu, kterou si můžeme dovolit. Proto má takový úspěch značka Nespresso, která zpracovává zrna z těch nejlepších a prémiových kávových zrn z celého světa a zákazníkům je servíruje již porcované v hermeticky uzavřených kapslích, které uchovávají veškerá aroma kávy. Vybrat si můžete podle své chuti z dvaceti čtyř druhů káv. Někdo si raději zvolí kořeněné intenzivní espresso, jiný si zase raději vychutnává hebké cappucino. 

Značka Nespresso pro svou kávu využívá jen 1 - 2% těch nejlepších kávových zrn na světě a spolupracuje přímo s farmáři a pěstiteli kávy. Znaží se od začátku do konce o zajištění udržitelnosti v celém provozu, počínaje férovými podmínkami pro pěstitele a ekologickou recyklací hliníkových kapslí Nespresso konče. 

SOUTĚŽ: Chcete kávovar Nespresso Pixie Clips? Mohou ho vyhrát 2 z vás! Stačí odpovědět na soutěžní otázku:

KOLIK KAPSLÍ JSME POUŽILI VE VIDEU PRO NÁPIS KEEP CALM AND DRINK COFFEE?

Odpovědi posílejte na editorial (zavinac ) marianne.cz, do předmětu uveďte "Soutěž o kávovar Nespresso". 

Vyhodnocení soutěže proběhne 24. června 2016.