Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Krása

SOUTĚŽ o luxusní šperky Berman creazioni

Dokonalý make-up, do detailu propracovaný outfit, krásné vlasy, a přesto máte pocit, že vám něco chybí? Zkuste se zaměřit na šperk, který finalnímu looku dodá správnou jiskru.

Promotion | 10. 07. 2019

Výrazné šperky zažívají boom. Nosí je hvězdy červeného koberce, influencerky i obyčejní smrtelníci. Jejich kouzlo spočívá v tom, že pozvednou jakýkoliv outfit a dodají mu punc jedinečnosti a luxusu. 

Jak nosit výrazný šperk?

Pokud se bojíte šperky nosit, protože nechcete vypadat jako jedno velké cingrlátko, pak pro vás máme základní radu. Čím jednodušší outfit máte, tím výraznějším šperkem ho doplňte. Vězte, že jednoduchý bílý top bude v kombinaci s masivním šperkem vypadat ihned zajímavěji. Naopak výrazné oblečení stačí podtrhnout jemnými šperky, které nebudou příliš nápadné. 

Vsaďte na kvalitu

U výběru šperků se nevyplatí experimentovat. Vsaďte tedy na značky, které pracují s kvalitními materiály, a zároveň sledují poslední trendy oblastni šperkařství. Mezi takovou značku se řadí i rodinná firma BERMAN creazioni, která své šperky vyrábí v Turíně už od roku 1995. Jejich šperky jsou výrazné, barevné, ale také jemné a dokonale sladěné. Každý šperk je unikátní svým barevným odstínem nebo stylizací, takže si vybere opravdu každý. Ručně vyráběné šperky z turínské rodinné firmy jsou navíc poprvé k dostání v Česku, konkrétně v OC Nový Smíchov v Praze na Andělu, a vy máte možnost si o ně zasoutěžit. 

Ukázky šperků naleznete na www.rozjasnetesesnami.cz

berman

SOUTĚŽ o šperk Berman creazioni

Soutěž vyhrává Hana Buchálková, Mariana Gecejova, Kristýna Vrbová. Gratulujeme!

Co můžete vyhrát?

1. cena – Náhrdelník Onirica v ceně 2.490,- Kč + Náramek Onirica v ceně 990,- Kč 

pr

2. cena – Náhrdelník  Clarice v ceně 1.380,- Kč

Náramek

3. cena – Náramek Chagall Cuore v ceně 780,- Kč

Náramek

Další ukázky šperků naleznete na www.rozjasnetesesnami.cz