Přejít k hlavnímu obsahu
Marianne Bydlení Objednat >
Marianne Venkov & styl Objednat >
Soutěže

Soutěž o vánoční sady přírodní kosmetiky s levandulí

Nenechte si ujít soutěž o pět dárkových sad přírodní kosmetiky pro citlivou pleť s levandulí od české firmy Nobilis Tilia. Právě levandule je velmi oblíbenou vůní nejen v aromaterapii. Dárková sada potěší každou ženu, která vůni levandule zbožňuje.

Redakce Marianne | 18. 11. 2013


Nobilis Tilia je českým výrobcem přírodní certifikované biokosmetiky. Základem kosmetiky Nobilis Tilia jsou kvalitní rostlinné oleje a 100% přírodní éterické oleje. Sortiment výrobků zahrnuje péči o pleť, péči o tělo, výrobky pro těhotenství a porod, dětskou kosmetiku, pánskou kosmetiku, ale i potravinové doplňky, knihy a praktické pomůcky pro aromaterapii.

Dárková sada pro normální, citlivou až přecitivělou pleť a pleť se sklonem k podráždění je založena na levandulovém éterickém oleji z Provence, který má uklidňující a hojivé účinky na pokožku. V aromaterapii se tradičně využívá pro zmírnění stresu a napětí a celkové zklidnění. Obsahuje Pleťovou vodu levandulovou, kterou lze použít nejen k čištění pleti, ale i ke zklidňujícícm obkladům či masáži vlasové pokožky. Levandulový krém Chére s aloí vera blahodárně působí na citlivou a problematickou pleť. Je také vhodný ke zklidnění po opalování. Podporuje tvorbu nových kožních buněk a zvyšuje vitalitu pleti. Vůně levandule také zklidňuje psychiku.

A co musíte pro výhru udělat? Až do 30. 11. soutěžíme o 5 dárkových levandulových sad s přírodní kosmetikou od Nobilis Tilia. Pokud chcete pro někoho blízkého nebo sami pro sebe tento dárek, odpovězte na soutěžní otázku a odpověď na ni pošlete do 30. 11. na e-mail: [email protected]. Do předmětu uveďte heslo „Levandule“ a do textu své jméno a adresu. Vyhrává každá 100., 200., 300., 400. a 500. odpověď.

Soutěž ukončena

Výherci:

Zdena Špurková, Praha
Eva Kolářová, Sušice
Eva Náplavová, Brno
Šárka Košková, Liberec
Kateřina Vláhová, Velké Bílovice